Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořadem nás provede moderátorka a zpěvačka Ivana Slabáková. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mcacamcaca macaca tralala chuj... Jasně ogaři, tak hlavně mladé hbité růžové a aby mělo tu kyselinku... A frajárka aby měla kozy macaté, kyselou prdel a červenej nos... A neměla kapelu teda, tož oné to né! Ale jináč folklór, že... Ach bóže rozbóže mcaca bum... %-[] - - - - - (Nahodile nahlédnuto 4.2.2012 pod vlivem slabosti v sobotní šohajské ráno s ránou na >našom prostoru< , hodnocení šťastně 13., komentář zde nešťastně první - 4.2.2012) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pri komentovaní tejto nudnej dôchodcovskej dychovkárskej relácie si vypomôžem parafrázou textu pražskej pub punkovej formácie Tři Sestry: "Přijeli jsme na festival všech dechových hudeb, zahrajem vám pěkný písničky, dneska totiž diriguje náš kapelník Slabák, hrajem jako vždycky rytmicky. Ta naše rytmika je tuze bohatá taratatá, máme dva činely, taky je tu hajheta taratatá..." To sme dobrí, to sme dobrí a umca, umca, umca, umcacaca stále dokola. Jak sedláci a vidláci stále dokola. * ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem nekonečně konsternován ze zjištění jaké to hovna se vysílají v tyhle pozdní hodiny. Jako chňápu, že druhá raní neni zrovna hlavní vysílací, ale kurva achjo božepane, mnohem raději bych se díval na dokument o koprofílii.. To by bylo aspoň, narozdíl od tutoho blafu, poživatelné. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Jako dobře, chlapi, ale co tam dělá ten maník, vysvětlující, jak se vaří pupeční část hovězího? Tak je to hudební pořad nebo vás napadlo, že v televizi je vaření málo, tak si to "okořeníme"? Ještě byste mohli otestovat nějaké auto a dát k dispozici přehled nejdůležitějších politických událostí, aby to při tom vaření lépe chutnalo... ()

Reklama

Reklama