Reklama

Reklama

Lehkost

(amatérský film)
Drama / Krátkometrážní
Česko, 2005, 9 min

Obsahy(1)

Příběh o ženě, muži a plodu. (Rosana)

Recenze (10)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě mrtě pobavilo,dobrej nápad a hlavně je skvěle provedená kamera,hudbička k tomu je perfektní,animace jako doplnění pointy příběhu skvělá,jen ten hororovej konec mě trochu viděsil,docela působí jako SPOILER!!! : težké postavení proti potratu.Nevim jestli se autorka chtěla zaměřit na tohle(snad ne).Jinak je to brutální,černohumorné a zatraceně vtipné :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Sice trochu předvídatelný sled událostí, přesto musím pochválit dobře zvolenou hudbu a hlavně zajímavou animaci, která působí mnohem lépe než ta rozklepaná kamera. Víc, jak na 3 hvězdičky to ale není, protože Rosana umí točit lépe i o zajímavějších věcech, což dokazuje v ostatních amatérských videích. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nu což k tomuto snímku říci: Je to prozatím mé druhé setkání s tvorbou Rosany Zvelebilové a jen jsem se utvrdil v tom, že podobně laděné kousky umí točit mnohem lépe, nežli ty s hororovou tématikou. Ze začátku jsem si připadal jako ve svém živlu: všudypřítomný chlast, sexy taneček, sex – no to by šlo. K tomu vhodně zvolený hudební doprovod, humorné animace. Závěr taky potěšil, takže tentokrát jsem byl spokojený. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, co na téhle amatéřině máte. Animace je příšerná, hudba naprosto nevhodná a točili to snad na foťák nebo co. Jeden shuriken za dejme tomu nějakou pointu. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Zacina to extra nudne a scenar je vam jasny uz od zacatku, ale s prichodem animaci se kvalita rapidne zveda, zacne pritvrzovat a z Lehkosti se vyklube pomerne dost depresivni zivotni zalezitost. 5/10 ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Začátek hrozný (a ta kamera, fuj!), ale postupně to začne být zajímavé - žádné hlasy, žádné tváře a animace jako doplnění je naprosto skvělá, nebýt toho divného konce a tím myslím tu animaci potratu, tak bych hodnotila lépe.. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Armáda spásy by dala bezesporu za pět, ale vzhledem k tomu, že já onomu plodu jeho osud závidím, dávám jen za jednu. ()

Jear01 odpad!

všechny recenze uživatele

příbeh o sračce hovnu a prostě Fuck the bullshit ! VÝÝÝÝMLAS ! doporučuju spálit veškeré kopie ! ()

Reklama

Reklama