Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šumavský revírník a jeho pomocníci bojují proti pytlákům a pašerákům i za extrémních přírodních podmínek... První scénář Otakara Vávry. V NFA se dochovala pouze dodatečně sestavená kopie, která neodpovídá původní koncepci. Jedna z hlavních představitelek Emilie Sedláčková v průběhu natáčení zemřela a scénář musel být přepsán. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl a teď jsem viděl tu scénu, jak se Svijanskej plazí po Zdeničce a říkám si, že ten Vávra snad bral nějaký svinstvo... Mám chuť tomu škváru dát odpad, fakt jo!

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A vlastně mě hodně překvapuje, že taková klasika byla zfilmovaná jenom jednou, mizerně a nedochovaně, a že už to pak nikdo další nezkusil. A přítom se natočilo jenom za toho bolšána takovejch s**ček, navíc Klostermannovo vidění Západu a Bavorska muselo komoušům dokonale konvenovat...

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Sorry, ale tady ani tak nejde o potíže filmu, jako o potíže toho, co bylo natočený od samýho začátku. Celý je to úplně blbě, Klostermannovu atmosféru to ztrácí a stává se parodií. Katy lítá s flintou po lese a tak se seznámí s pytlákem? Wtf? A hned v dalším záběru Katy, prostá dcerka hajnýho, vítá adjunkta, dokonale nalíčená, vytrhaný tvarovaný obočí, řka: "Tady žádný slečny nejsou!" To už jsem vyprskl. Sorry jako, tohle se fakt nepovedlo, je úplně fuck, že je to přestříhaný, poztrácený, nedodělaný. Odpad tomu nedám z milosti.

Reklama

Reklama