Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Na první pohled mě film zaujal. Ale opět jsem měla velké očekávání a začalo mě to nudit už po 10ti minutách. Dějově je to zpracovaný dost divně, hlavně na začátku. Začala jsem uvažovat, že to radši vypnu a pustím si něco jiného. Nakonec jsem se přemohla a film dokoukala. Vůbec bych se nezlobila, kdyby ve filmu bylo víc hudby. Člověk by u toho aspoň tolik neusínal. Dost mi vadila i ta sekaná a amatérská kamera. A výkony herců byly podle mě hodně nepřesvědčivý. Moc jsem jim nevěřila. Smích hlavní herečky Felicity Jones byl hodně trapný a nepřirozený. Ve filmu Holka s prknem se mi líbila víc. Celkově je to film naprosto o ničem. Ale 40% dám. ()

ellegrey 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení nebylo špatné. Anton Yelchin s Felicity Jones, která za ztvárnění Anny získala mnohá ocenění a nejspíš o ní uslyšíme i v budoucnu, tvořili příjemný pár a jejich životní vzestupy a pády působily velmi věrohodně a diváka tak jejich svízelné situace nutily doufat spolu s nimi ve šťastný konec. Ve vedlejších rolích byli k vidění Jennifer Lawrence, Alex Kingston nebo Charlie Bewley. Líbila se mi také režie v podání Drakea Doremuse, amerického a ne příliš známého režiséra. Co bych zde ale ráda zmínila a pochválila, je způsob jakým se film prezentuje od začátku až do konce. Líbí se mi, že zde nedošlo k typickému hollywoodskému přikrášlování, scény jsou podány reálně, tak jak by se mohly stát v životě obyčejného smrtelníka. A to je podle mě gró celého snímku. Žádné fantazírování, žádné pohádky, zkrátka život se všemi svými klady a zápory. Přesto se ze mě ale po skončení filmu stává divák s rozporuplnými pocity. Líbilo se mi, co jsem viděla, ale zárověň jsem čekala víc. Něco mi tu chybělo. Nevím, jak bych přesně definovala to "něco", ale přijde mi, že tento snímek měl navíc. Ale to je pouze můj subjektivní názor. Možná se mnou budete souhlasit, možná taky ne, ale Like Crazy je stále dobrým výtvorem ve svém oboru. A pokud máte alespoň trochu rádi podobné filmy, kde nemusí být klasický happyend za každou cenu, určitě neváhejte a podívejte se. 72% Více zde ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Chytľavá romanca zachytávajúca priebeh jedného osudového vzťahu, jeho vrcholy a pády, momenty plné lásky i sklamaní. Aj keď je dejová línia a peripetie, ktorými si vzťah prechádza sú pomerne komplikované, no napriek tomu má film silne realistický podtext. Tvorcovia a herci si naozaj dali záležať, aby tento nezávislý snímok nevyznel príliš presladene a silne tým konkuruje mnohým dnešným mainstreamovým romantickým slaďákom. Príjemná oddychovka a zároveň silný zážitok. 80%. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lawrence se srdce neláme! Natožpak hned dvakrát! Hlavní sila filmu tkví v pocitech a obličejových grimasách postav. Jakmile však dojde na mluvení, tak se to kouzlo během celého onoho romanticko-smutného příběhu poněkud ztrácí a obzvlášť Jacob mi leze na nervy. Chválím konec, ale jelikož nejsem moc fanda otevřených závěrů, mohlo to být ještě trošku více dotaženější. ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Říká se, že znovu do stejné řeky nevkročíš. Autoři tohoto snímku to udělali dokonce víckrát a bohužel tím utrpěl celý film. První polovina super, ale druhá se vleče a když potřetí vidíte tu samou scénu, tak se vám chce začít brečet. Škoda, mělo to našlápnuto dobrým směrem, herci i hudba super, jen ten příběh pokulhává. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený lacnou kamerou Canon EOS 7D DSLR. (Sufferer)
  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)
  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno