Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

uiu 

všechny recenze uživatele

Přesně ta naivní romantika, kterou opravdu nemusím. Dívala jsem se jen kvůli Antonu Yelchinovi a roličce Jennifer Lawrence a ani tihle dva mě nijak nepřesvěčili o tom, že naivně zamilovaný scénář závisí na hercích. Klasický příběh dvojice, která se do sebe zamiluje, dělá ty zamilované věci, následně se vezmou kvůli vízu, uletí s někým jiným a pak se k sobě zase vrátí. Jsem sice holka, ale tyhle filmy mě fakt neberou. Pro holky 16+ a fanynky Antona asi nutnost vidět. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem měla vyhlídnutý už dlouho a nevím proč, jsem si vzala do hlavy, že to špatně dopadne, tak se mi na to nechtělo dívat. Ale slyšela jsem poslední dobou docela kladné reakce, tak jsem se na to podívala. Pořád jsem čekala a čekala, až mě to začne bavit a ono nic. Z celého filmu stáli za to jen Anton Yelchin a Charlie Bewley, jinak nic. Felicity Jones mě byla celý film neskutečně nesympatická a ještě, když hrála takovou strašnou roli, fakt jsem měla chuť jí v mnoha scénách profackovat. A když to skončilo, tak jsem asi minutu zůstala koukat na obrazovku a v hlavě mi zněla jediná věta 'what the hell?' Opravdu příšerný konec filmu, který už nikdy v životě nechci vidět. Je to něco mezi 2* a 3* dala bych tomu 2*, ale existujou i horší filmy. Hodně SLABÉ 3* ()

Reklama

klertecka 

všechny recenze uživatele

On kreslí, ona píše, a ví, že k sobě patří. Hodně jemnej, lehkej, sladkej film, jako plyšovej medvídek, růžová poleva na dortu, jahůdkovej film se šlehačkou a cukrem. Pro single osamělý holky, akorát tak do peřinek, aaaach to bych chtěla tak moc zažít taky.. Fňuk fňuk, je to tak dojemný, aach. Něco takovýho bylo už natočeny tisíckrát, ale zlobit se za to nejde, protože je to zase, uz po tisicate, celkem sympaticky. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Čím víc o tom filmu přemýšlím, tím víc mě štve. Já si prostě neumím představit, že někdo takhle strašně zamilovanej, by si toho svýho miláčka nevyboxoval (teď nemám na mysli imigrantský úřad), nebo nepočkal, nebo prostě NĚCO!!! Na jedný straně strašná love story, na straně druhý úplná neschopnost se k tomu nějak postavit. Kurňa. ___To já - láskový romantik nepochopím. Prostě nemůžu jinak a podřídím tomu úplně všechno. Což jistě není rozumný přístup, to vím, ale prostě... Čert vem redaktorskou práci nebo truhlařinu. Na to sere pes. Volím přeci lásku, ne - protože ta, jako největší hodnota vítězí. Ale byli milí, vobá dvá. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Dialogy povrchní, skoro bych řekla, že stupidnější do scénáře snad ještě nikdo nikde nenapsal. Střihy mezi různými životními obdobími byly nezvyklé, kdy jsem se zpočátku snažila zachytit vo co go - kdo, kde a s kým. Chyběly mi tam ty spojovací součástky. Na druhou stranu to člověka donutí přemýšlet a představovat si jak k dané změně došlo a stejně ... tohle musí dojít přece každému. Ten film rozhodně není komplikovaný. Co mě tedy mohlo donutit složit k nohám Draka Do-re-ma své čtyři hvězdy? Hluboký vnitřní pocit snad soucitu, když vidím kolik byrokratických komplikací stojí mezi dvěma zamilovanými lidmi z rozdílných kontinentů. Patrně v tom příběhu nešlo o nic míň než se vcítit do jejich nelehké situace. Byl to běh na dlouhou trať a přes překážky, jenž jim byly kladeny a jejich překonávání, které bylo na jejich věk sice předvídatelné, ale ten vnitřní boj sám se sebou nebyl nikterak jednoduchý. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Drake Doremus ukázal hrubý střih filmu před uvedením na Sundance Film Festival svým bývalým studentům. (zuza99)
  • Jde již o druhou spolupráci Jennifer Lawrence a Antona Yelchina v jednom roce. Jejich druhý společný film, který nese název Pan Bobr (2011), natočila herečka Jodie Foster. (=woody=)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama