Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(15)

Tři kamarádi - Jeff, Mike a Greg, žijí ve městě, kde vypukla nákaza, která mění lidi na zombies. Pro přežití a zachránu svých přátel musí použít své zkušenosti, které nabyli hraním her. (zahubicku)

Recenze (45)

DaUr 

všechny recenze uživatele

Po Troopers můj nejoblíbenější web-seriál. Na amatérskou tvorbu skvělá výprava, spousta odkazů na zombie filmy a narážky na vše možné, od Evil Dead až po Inception. Kombinace komedie a hororu funguje překvapivě dobře, vtipných momentů je nespočet (pošlete zombie na tři nerdy, a máte téměř jistotu že se pobavíte) a ty děsivější celkem zapůsobí na nervy. Ne moc, ale zapůsobí, a celek tedy tvoří sympatickou podívanou, na jejíž další pokračování se dosti těším. Edit: Druhá série bohužel kvalitativně velmi poklesla. ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Zde člověk nesmí hledat nic vyššího, jedná se o jednoduchý princip, který ale funguje a to dobře. Seriál má ze začátku poměrně rychlí spád, který se s blížícím se koncem dost zpomaluje, ale i tak rozhodně nelituji. Je to vtipné, svižné, nic upjatého. Dle mého názoru dobrý odpočinek od zavedených žánrů. Jen bych chtěl víc :) ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Být to jiný formát, asi bych tak vysoko nehodnotil, jenže u pěti devítiminutovek poloamatérského seriálu se dá tolerovat leccos. Je ale třeba přiznat, že celkem nepřesvědčivý úvod se rozvinul v dobrou jízdu, kde fóry získávají na opravdové vtipnosti a nadsázka se pojí s tou správnou dávkou napětí. Jestli někdy bude pokračování a jestli si udrží stoupající trend, rozhodně se na ně těším. ()

Bob14 

všechny recenze uživatele

Ten seriál se velmi líbi protože je zde parta nerdů kteří hrajou videohry a v tom začne zombie apokalipsa a oni jsou schopný si zní dělat srandu a užívat si to. I když seriál není hvězdné obsazen na zábavnosti mu to neubírá. I když má jeden díl asi okolo 7 minut tak se za těch 7 minut dobře zasmějete. ()

philip.j.fry 

všechny recenze uživatele

1.Série:Jeden z nejpovedenějších webseriálů posledních let se rozjíždí pomalu(hodně pomalu),ale slibně.Na to že je to fanouškovský koncept, nevypadá o nic víc hůř než některé profesionální zombie seriály.Kupodivu taky fungují vztahy mezi postavami, které jsou víc než uvěřitelné a humor by se dal nabírat lopatou.A posledních pět minut série je vážně boží. 2.Série:Rozvleklejší,o něco nudnější a míň zombie humoru.A ten konec,to bylo co?To byl hnus.Ale taky víceméné povedené,Takže za čtyři.Boss fight! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Vedle seriálu byly natočeny videa s jeho aktéry, v nichž ukazují jakou působnost mají použité zbraně použité v seriálu a také jak správně uhodit. (Shley)
  • Všechny tři hlavní postavy kamarádů jsou vášnivými hráči počítačových her i v reálném životě. (Shley)

Reklama

Reklama