Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(15)

Tři kamarádi - Jeff, Mike a Greg, žijí ve městě, kde vypukla nákaza, která mění lidi na zombies. Pro přežití a zachránu svých přátel musí použít své zkušenosti, které nabyli hraním her. (zahubicku)

Recenze (45)

mata77 

všechny recenze uživatele

Prvá séria má 5 zhruba 10 minútových dielov a zdala sa mi trochu roztrasená, herecké výkony afektované. Druhá séria má dielov 10 a aj gradácia deja je omnoho lepšia. Celá miniséria je pojatá humorne, čo žánru zombie dodáva úplne iný náboj, až som nečakala, že práve toto bude dôvod, prečo webseriálu dám tak vysoké hodnotenie. 80% a doporučujem. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Být to jiný formát, asi bych tak vysoko nehodnotil, jenže u pěti devítiminutovek poloamatérského seriálu se dá tolerovat leccos. Je ale třeba přiznat, že celkem nepřesvědčivý úvod se rozvinul v dobrou jízdu, kde fóry získávají na opravdové vtipnosti a nadsázka se pojí s tou správnou dávkou napětí. Jestli někdy bude pokračování a jestli si udrží stoupající trend, rozhodně se na ně těším. ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

Po Troopers můj nejoblíbenější web-seriál. Na amatérskou tvorbu skvělá výprava, spousta odkazů na zombie filmy a narážky na vše možné, od Evil Dead až po Inception. Kombinace komedie a hororu funguje překvapivě dobře, vtipných momentů je nespočet (pošlete zombie na tři nerdy, a máte téměř jistotu že se pobavíte) a ty děsivější celkem zapůsobí na nervy. Ne moc, ale zapůsobí, a celek tedy tvoří sympatickou podívanou, na jejíž další pokračování se dosti těším. Edit: Druhá série bohužel kvalitativně velmi poklesla. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Príjemný zombie fan-počin, ktorý miestami pôsobí ako nejaký survival guide, prierez zombie tvorby alebo reklama na zombie hry na xboxe. Webseriál od Machinima.com je vtipný, nápaditý a stráca sa dojem lacnosti kvôli umne zvoleným záberom, vtipným hláškam a neustále gradujúceme deju. Rozhodne sa teším na druhú sériu, nech viem ako sa chlapci s neuveriteľnými znalosťami o tom ako vyvraždiť zombiekov pustia do ulíc navrátiť vládu ľuďom. ()

yaromir 

všechny recenze uživatele

Po všech těch 28 Days Later, 28 Weeks Later, Shaun of the Dead, Dawn of the Dead, Diary of the Dead, Land of the Dead, Dead set, Walking dead, I Am Legend (+ Lesním duchovi :D) a samozřejmě mnoha počítačových hrách jako Left4Dead nebo zrovna DeadRising (a dalších, které si nepamatuju) jsem si říkal - JAKÉ BY TO BYLO, KDYBY SE TOHLE FAKT STALO?! Tak už jsem to konečně zjistil... Naprosto, jasně, bezkonkurenčně, prostě bez debat *****. PS: Kalhoty jsem si ve škole zatím neposral (ale někdy moc nechybělo). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Všechny tři hlavní postavy kamarádů jsou vášnivými hráči počítačových her i v reálném životě. (Shley)
  • Vedle seriálu byly natočeny videa s jeho aktéry, v nichž ukazují jakou působnost mají použité zbraně použité v seriálu a také jak správně uhodit. (Shley)

Reklama

Reklama