foto

Del Zamora

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Boone: The Bounty Hunter
The Jesuit
2016 96 Souls
2015 Amigo Undead
Call Me King
Me Him Her
Na okraji pouště
2014 Až na dno
Mysli taky jako chlap
2013 Water & Power
2010 American Flyer
Straight to Hell Returns
2009 Repo Chick
2007 Čas vypršel
Searchers 2.0
Slipstream
Tortilla Heaven
2006 Blackwater Valley Exorcism
Substance of Things Hoped For, The
2005 Virginia
Vrať se ke dřezu!
2002 Never Trust a Serial Killer
2000 King of the Korner
1999 Děti z Duranga
My Little Assassin (TV film)
My Sweet Killer
Rančeři
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1997 Tváří v tvář
1996 Gangstaz
Vítěz
1995 ...And the Earth Did Not Swallow Him
Cop Files (TV film)
Moje rodina
Wacky Adventures of Dr. Boris and Nurse Shirley, The
1994 Floundering
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Midnight Run for Your Life (TV film)
1993 Hra naslepo (TV film)
Nejlepší přítel člověka
1992 Bílí muži neumějí skákat
Jízda života
1991 Dokonalá nevěsta (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
1989 Báječní Bakerovi hoši
Bleskurychlá palba
Ghetto Blaster
Normality
Powwow Highway
Super sázka
1988 Klub zabijáků (TV film)
Tequila Sunrise
Vražda na revanš
1987 Born in East L.A.
Přímo do pekla
RoboCop
Soukromé vyšetřování
Walker
Žhavá ulice
1986 Sid a Nancy
Šakalové
1985 Kicks (TV film)
Stand Alone
1984 Repo Man

TV seriály

2017 Sneaky Pete (TV seriál)
Coyote Is Always Hungry (S01E06)
2016 Lopez (TV seriál)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Party's Over (S02E05)
2012 Prozíravost (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na začátku (S05E07)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Studený šedý rozbřesk (S04E07)
Měsíc umí všechno (S04E06)
Já a ďábel (S04E05)
2010 Bite Me (TV seriál)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
Heist (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Audrey Pauleyová (S09E11)
2001 Alias (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Reyes y Rey (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Head Over Heels (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Pohřební ústav / Metro / Příšera ve skříni / Svědek u soudu / Traktor (S01E02)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Trial by Jury (TV seriál)
1986 Judge, The (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Heathcliff & the Catillac Cats (TV seriál)
Maximum Security (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)
2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace