Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

Sidli 

všechny recenze uživatele

Je sice pravdivým faktem, že kdyby tam byl i Jeremy Clarkson, bylo by to o něco lepší, to ale nemění nic na tom, že to bylo plné pravého motoristického humoru, nápady skvělé. James May:"Myslím, že tohle je posunuté nahoru." Richard Hammond:"Ne, na palubní desce je leguán." A spoustujiných hlášek bylo povedených. (Tento speciální díl Top Gearu je pro mě téměř 100%) ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Zaprvé je to celé nesmyslné. Až přijde apokalypsa a vědci říkají tohle a tamto, bla bla. Úplně mimo realitu. Ale především mi vadí, že při jízdě v Bowleru je vidět, že je na tachometru 0 a jedná se o nějakou * projekci. To takhle dělají celý Top Gear, je to jen animovaná fikce? Asi budu muset přehodnotit celý pořad. ()

Reklama

Schlumpf 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takový "datadisk" k Top Gearu a to bohužel bez Jeremyho... Ale musím uznat že na zábavě to v tomto případě vůbec nic neubralo - výborný je třeba závěrečný souboj zmutovaných aut na život a na smrt, ale jednoznačně nejgeniálnější je postapokalyptický závod dvou aut. Už jen kvůli této scénce nelze než doporučit! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to sice v podstatě jen jeden další díl Top Gearu, navíc bez Jeremyho, takže koupě DVD je trochu rozhazovačná záležitost, ale já se pobavil. Nejsem fanoušek aut a motorismu, ale jsem velký fanoušek Top gearu a taky post-apo filmů a musím říct, že tato komediální moto verze apokalypsy má něco do sebe. Závěrečný souboj ozbrojených rezavých aut dobře známých z Mad maxe a jeho klonů je opravdu něco. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Tak můžeš." - "Tak tohle bylo na dvacítce... a tohle bylo podle mě otočené dolů." - "Ne, je tu leguán." Asi nejslabší Top Gear, který jsem viděl. Mě v Top Gearu hrozně vadí, když z vtipných situací úplně čiší, jak jsou z inscenované. A tady je takovýchto situací nadstandartně moc. Myslím, že by to nezachránil ani Jeremy. Ale pár vtipných momentů, tam přecejen kluci maj. Spíš slabé 3*. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama