Reklama

Reklama

Top Gear: Apokalypsa

  • Velká Británie Top Gear Apocalypse
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2010, 74 min

Chlapci z Top Gearu to zase rozjíždějí, tentokrát jen jako duo ve složení Richard Hammond a James May. Jak by na tom byl svět, konkrétně motorismus, v post-apokalyptickém světě? Jak se dostat autem do práce v nukleární zimě? Do kterého auta nalít poslední benzín? Nejen tyto, ale mnoho dalších životně důležitých otázek bude zodpovězeno. (Catfood)

(více)

Recenze (67)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tyto DVD edice v neúplné sestavě mají bohužel podstatně nižší kvalitu, než klasické speciální díly, kde si každý koupí nějaké šílené auto a snaží se s ním jezdit v podmínkách, pro které nebylo příliš konstruované. Tento speciál, od kterého jsem mnoho nečekal, se naštěstí docela povedl. Jednotlivé nápady jsou poměrně vtipné a hlavně velmi originální. Zejména vzájemné ovládání aut mě pobavilo. Dobrý nápad bylo sentimentální zavzpomínání na jízdu auty, kdyby byl na zemi poslední galon benzínu. Zlatým hřebem bylo potom finále v podobě destrukčního derby speciálně upravených aut vybavených nějakou tou zbraní. [75 %] ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to sice v podstatě jen jeden další díl Top Gearu, navíc bez Jeremyho, takže koupě DVD je trochu rozhazovačná záležitost, ale já se pobavil. Nejsem fanoušek aut a motorismu, ale jsem velký fanoušek Top gearu a taky post-apo filmů a musím říct, že tato komediální moto verze apokalypsy má něco do sebe. Závěrečný souboj ozbrojených rezavých aut dobře známých z Mad maxe a jeho klonů je opravdu něco. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasický Top Gear jak ho máme rádi, se všemi šílenostmi a vtipnými hláškami. Škoda, že se na výlet do postapokalyptického světa nevydal taky Clarkson, jeho cynické hlášky by zde přišly vhod. A taky škoda pár už spíše trapnějších fórků (hlavně soutěž "Co se změnilo na palubní desce?"). Jinak je to ale pořád ta správná zábava, která potěší každého Top Gear fandu. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Spíš jako speciál mi to připadá jako že se kluci opravdu hodně nudili. Z toho, že tam nebyl Clarkson se jako valná většina tady nezblázním, ale je pravda, že chyběl. Zrovna tak by to ale bylo, kdyby se neukázal Hammond, nebo May - prostě jsme zvyklí na všechny :-) Tenhle díl mě nebavil tak moc, jako všechny ostatní, ale šílenosti opět nechyběly a pobavila jsem se. Obzvlášť při počáteční jízdě do práce v nukleární zimě. ()

xardix 

všechny recenze uživatele

I Top Gear umí šlápnout vedle, čehož je Apokalypsa jasným důkazem. Chybí zde Clarkson, chybí zde humor, chybí zde nápady. Prakticky jediný světlý moment je použit hned na začátku (jízda podle navigace), zbytek je jen nesouvislý slepenec špatných nápadů a mizerného provedení. Prosím, pánové, touto cestou už nikdy více. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Když Richard Hammond jede v Bowleru, je při záběrech na palubní desku vidět, že je na tachometru 0. (alambert)

Reklama

Reklama