Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Evan (Stephen Colletti) prekvapí svoju priateľku Jennifer (Nikki Deloach), keď ju privedie do domu, ktorý kúpil na jej narodeniny. Spolu s kamarátmi sa pustia do renovácie a pri tom objavia za domom staré pohrebisko. Neprikladajú mu veľký význam. No výhodná kúpa sa zo dňa na deň mení na nočnú moru a krvavá história domu začne odkrývať svoje tajomstvá. (Kovlad)

(více)

Recenze (41)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím co řekl LIVINGDEAD, mohl to být naprosto výborný horor nebýt jistých až amatérských chyb a také nevýrazných hereckých výkonů - v čele s nudnou hlavní hrdinkou. Námět mě zaujal, po pár minutách jsem byla natěšená jaký "nášup" to asi bude - strašidelná atmosféra a vidina skvělého slasheru ale bohužel přišlo zklamání. Ponaučení pro příště - žádné plané naděje po 15 minutách filmu :( ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mohl to být dobrý horror. Bohužel, je to průměr a to z těchto důvodů: 1) Děsný ZVUK. Přímo katastrofa. Rvalo mi to uši. chvíli potichu, pak nahlas, ještě hlasitěji, opět potichu....kurva, to se mne fakt dobíjelo. 2) JÍZDA AUTEM - pokud vím, tak plátno s kmitající krajinou se dávalo do filmu v 60 letech. Ve 21. století je to ostuda. 3) AMATÉRSKÉ VÝKONY. Hlavní hrdinka byla nevýrázná, ničím mne nezaujala, prostě průměrná šmudla. Byl by to skvělý horror, kdyby to někdo nezkurvil! ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Začína to ako duchárina alá Amityville Horror a napokon sa z toho vykľuje slasher alá Texaský masaker. Párik sa nasťahuje do starého domu s temnou minulosťou, pozvú si tam priateľov a začne sa klasická zábava. Boli tam vraždy, nejaká brutalita (namiesto ľakačiek, tých sa nedočkáme), nakrútené je to tiež celkom schopne, takže vlastne tam nie je nič, čo by mi vadilo. Ale je to už také otrepané... Mohli to okoreniť niečím zaujímavým a neočakávateľným, lebo raz ma prestane baviť pozerať stokrát to isté ... (žartujem, neprestane, ale hundrať budem stále). Ale ten záver, to áno, ten je bombový, a "skalpovanie" tváre vždy vítam. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Mně se tenhle snímek docela líbil a jak už jsem psal nemám rad když v hororu to odnášej malé děti a zase nato narazím poblázněna matka posedla ďáblem nebo čím obětuje novorozeně aby oživila psychouše který má zdeformovanou tvář ten nakonec vstává a de pomstít svoji mámu a tak jako v texaském masakru střída obličeje. Mlady par kupuje levně dum z pozemkem a jak se říká za levno v tom je vždycky háček. Náš malý Leonard by nežil kdyby mu z prdele neustále netahaly kul Indiánský který ho drží při smrti hororek prostě podle mého vkusu a povedeny, splnil hodně slušně spousty věcí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašně klišoidní film kde není snad ani jedna jediná scéna originální, všechno už jsme viděly milionkrát. Nicméně film si dokáže udržet diváka a Furst ví co diváci chtějí. Krve je tím pádem poměrně dost a akčních scén taky není málo. Neustále se něco děje a tak se divák dobře baví. Herci přehrávají jak se dá a některé scény jsou přitažené za vlasy, ale co...Já se celkem bavil. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Lafayette (Louisiana, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama