Reklama

Reklama

Seznam nežádoucích

  • Česko Seznam smrti (více)
všechny plakáty
Trailer

Allanovi se zhroutil svět. Očekávané povýšení v zaměstnání se nekoná, protože jeho významný projekt si přivlastnil kolega, který byl místo něho povýšen. Má spoustu dluhů, a navíc doma přistihl manželku, která ho podvádí s jeho nejlepším přítelem. Smutek jde zapít do baru, kde se seznámí s Jonasem, který o sobě tvrdí, že je nájemný vrah. Allan mu v opilosti napíše seznam pěti osob, které by si přál odstranit ze světa. Když se další den probere z kocoviny, nestačí se divit. Krátce nad ránem je totiž zastřelen člověk, který byl na seznamu jako první. Podaří se Allanovi varovat ostatní osoby na seznamu? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

predators 

všechny recenze uživatele

Docela slušná břečka! Kubu po zdejším výkonu nejspíše uvidíme v nějaké bezvýznamné roličce zombíka, kterého sejmou v prvních pěti minutách. Ostatní herecké výkony by mu vlastně mohly sekundovat. Story ještě ujde, když si někdo ze srandy napíše seznam svých "oblíbených" a nemyslím tím zdejší topky. :-) A nakonec se dočkáme vykropení celé policejní stanice, slušný to závěr! 20% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbilo. Neni to sice nic extra, ale mělo to tempo, nápad, solidní dialogy a poměrně slušnej projev Colea Hausera. Pokud by v roli zabijáka nefiguroval Kuba Junior, snad bych hodnotil i výš. Ne že by to byl špatnej herec, ale každej film, ve kterym se objeví jako nájemnej vrah nebo člen speciální jednotky, sráží o hvězdičku dolu. 60% ()

Reklama

Tred2 

všechny recenze uživatele

Jednoduše kompletní fail po všech stránkách, ale tentokrát doopravdy po všech. Od papíru až po herce či střih. Celou dobu jsem bádal a čekal na něco, co by mi dalo důvod mít z toho lepší pocit, důvod dát tomu lepší hodnocení, důvod, abych nebyl smutný za těch 90 min. Ale bohužel, bylo to opravdu marné, špatné v hlavní myšlence, špatné v "detailech", ve všem. Čekal jsem od toho něco jako Collateral, a něco takového to asi i mělo být, bohužel to nevyšlo (film někde na úrovni klasické tvorby Uweho Bolla). Ačkoliv jsem byl po shlédnutí naprosto nedotčený a samozřejmě trošku i naštvaný, je faktem, že během sledování mě to zase až tak "nebolelo", a tak přišťouchnu alespoň jeden bod, víceméně za to, že to nebylo až tak ukrutné (ale je faktem, že ti co sahají po odpad!u jsou tu docela na místě). PS.: Tak už jsem si vzpoměl za co dávám ten bod: 1. Cubova hláška, 2. Střelba ze samopalu na konci ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První třetina sice celkem nuda, ale zase máme možnost se řádně seznámit se všemi postavami. Po setkání hlavní postavy s nájemním vrahem se to slibně vyvíjí a rozjíždí a vypadalo to na solidní thriller s obstojnou akcí. V poslední třetině však sledujeme tupou střílečku, kde to vyústí v naprosto dementní vyvražďovačku na policejní stanici. Hlavně za to dost strhávám. 57% ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Když nájemnýmu vrahovi rupne v kouli. Gooding je dobrej a ani nelže citát z obalu dvd, že se jedná o jeho nejlepší výkon za poslední roky. Hausera jsem v ničem dlouho neviděl a bylo příjemný ho vidět v roli nedrsňáka. I když popravdě mi tam moc nesed. Akce taky nebyla špatná, sice konec je jak z Terminátora,ale celkově slušně natočený. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Keď Allan so zabijakom spisuje zoznam osôb v bare, jeho pohár sa po jednom strihu samovoľne presunie z jednej strany na druhú a v nasledujúcom zábere je už opäť na svojom mieste. (Johnny.ARN)
  • Keď Jonas a Allan utekajú spolu z miesta druhej vraždy, unikajú v jednom aute. Potom prestúpia do druhého. Interiér oboch áut je však rovnaký, aj keď ide úplne o iné modely a triedy. (Armageddon)

Reklama

Reklama