foto

David Andriole

  • nar. 16.3.1964 (53 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Seznam nežádoucích
2009 Cesta do pekel
Čisté víno (TV film)
Krvavé ulice
Teror na palubě
2006 Úkladná vražda
2005 Okovy
2004 Stíny strachu
2003 ...en fin, el mar
2001 Pod hladinou Loch Ness
1998 Potomek vetřelce
Vítejte v Hollywoodu
1997 Allyson se dívá
Společný zájem
1996 Barb Wire
Maniak
Red Ribbon Blues
Smrtelná šaráda
1995 Dítě v akci
1994 Hluboko dolů
1993 Psycho Cop 2
Vražedná terapie

TV seriály

2012 Prozíravost (TV seriál)
2010 Událost (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Otcovy hříchy (S04E05)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S04E14)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Wanda at Large (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1994 Dokonalá maska
1993 Psycho Cop 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace