Reklama

Reklama

House Hunting

  • USA The Wrong House (neoficiální název) (více)

Dve rodiny prichádzajú na obhliadku domu s výhodnou kúpou. Práve cena je pre obe zainteresované strany najväčším lákadlom. Staré príslovie  "Nie je všetko zlato, čo sa blyští"  v tomto prípade platí na sto percent. Po niekoľkých hodinách sa však ukáže, že voľba tohoto domu nebola najšťastnejším riešením. Je totiž úzko prepojený s temnými tajomstvami oboch rodín. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (42)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Kôli tomu, že namiesto hercov tam obsadili idiotov, jednu hviezdičku uberám! Moje tvrdenie si môžte overiť špeciálne v osemnástej minúte pred koncom filmu, ked' Charlie dáva svojej dcére pištoľ a sľubuje, že sa vráti. Také úškrny na ksichte majú snád' len obyvatelia mentálnych inštitúcií a neherci- idioti! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem se do filmu dostal, asi kvůli jeho nepřitažlivé "televizní" formě a levnému vizuálu. Kdyby ale tenhle slušný "kingovský" námět vzal do rukou zkušenější rejža, bude z toho thriller nejmíň na čtyři hvězdy. A sadistický závěr mě vyloženě potěšil, sice není vůbec originální, ale nečekal jsem ho. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mírné hororové překvapení postavené na smyčce a vině jednotlivých aktérů příběhu. Celkově to působí celkem neotřele, ačkoliv zápletka nijak převratná není. Vyššímu hodnocení brání herecké výkony, kdy přísnějšímu měřítku vyhoví snad jen představitelka Susan. Jinak se zde sešla obdivuhodná banda hereckých neumětelů. Každopádně režisér to má v ruce, takže doufám, že u příštího projektu bude mít k dispozici o něco více zelených papírků. 60% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak to som nečakal,velmi ma tento film prekvapil v dobrom zmysle.Je to o dvoch rodinách,ktore uviaznu v jednom dome v lesa,z ktorého niet uniku.Každí z nich ma temnu minulost,ktorá ich tam dobehne.Neunikol mi zaujimavy dej filmu a ich beznádejný osud,kde bol záver úplne super..Hlavne slovo v tomto filme maju nadprirodzene sily a duchovia.Atmosfericky to malo grády,ale za nie moc príjemne herecke obsadenie nemožem dat plný počet. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nič som nečakal, nič som vlastne nedostal, režisér má síce nejaký drobný talent, ale doteraz nakrútil len niekoľko krátkometrážnych snímkov, takže sa tu nič prevratné ani čakať nedalo. Dve rodiny v prekliatom domčeku, v ktorom sa im zjavujú duchovia (dokonca aj z minulosti hlavných postáv) a nútia ich k vraždám / samovraždám, postavy zomierajú, blbnú, obracajú sa proti sebe, ale či už beriem do úvahy duchársky alebo psychologický námet, nič z toho nie je dotiahnuté do konca, film nudí, stojí na mieste, nekonečné konverzačky a hádky začnú po určitom čase otravovať, stopáž prehnaná (viac som sa tešil na záverečné titulky ako na nejaké rozuzlenie), atmosferických momentov je minimum, navyše pre mňa nevhodný výber postáv, ktoré mi boli proti srsti takmer od úplného začiatku. Nakrútené vzhľadom na nízky rozpočet celkom OK, ale dokopy tam nebolo nič, prečo by sa to dalo odporúčať. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Když Emmy (Janey Gioiosa) vidí hocha v okně, je v záběru jednodílné okno. V domě ale ukazuje na okno čtyřdílné. (Litsarch)

Reklama

Reklama