foto

Art LaFleur

  • nar. 9.9.1943 (75 let)
    Gary, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2016 The Last Treasure Hunt
2013 A Snow Globe Christmas (TV film)
House Hunting
Trancers: City of Lost Angels
2010 Dahmer vs. Gacy
Ilegales
The Rig
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
War Wolves (TV film)
2008 Bad Guys
Speed Racer
2007 Shiloh Falls
2006 Powder Puff Principle, The
Santa Claus 3: Úniková klauzule
2005 McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
Rukojmí
2004 Breaking the Fifth
Call Waiting
Moderní Popelka
2003 Nines
2002 Santa Claus 2
2001 Beethoven 4
2000 Náhradníci
1999 Kometa
Last Chance
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování
1997 Hijacking Hollywood
Lewis, Clark a George
Running Time
1996 Prezidentův syn
1995 Podivné náhody (TV film)
Táta jak má být
1994 Maverick
Vojna není kojná
1993 Jackova ukolébavka
Plácek
Silent Rain
1992 Mr. Baseball
Navždy mladý
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1991 Acting Sheriff (TV film)
Oscar
Trancers II
1990 Air America
Polda na zabití
Smrtící zatykač
1989 Hřiště snů
1988 Sliz
Wrong Guys, The
1987 Three Kings, The (TV film)
Vrah vedle nás
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Cobra
Little Spies (TV film)
Penalty Phase (TV film)
The Fifth Missile (TV film)
Zone Troopers
Řekni ano!
1985 Muž s červenou botou
Tranceři
1984 Nevěrně tvá
Sins of the Past (TV film)
V žáru velkoměsta
1983 Big Ball
Emergency Room (TV film)
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
The Invisible Woman (TV film)
Válečné hry
1982 Jekyll a Hyde: Totální proměna
Lois Gibbs and the Love Canal (TV film)
Na plechárně
Pod dohledem (TV film)
Příběh z Hollywoodu
Two of a Kind (TV film)
1980 The Hollywood Knights
Vždycky zvítězit
1978 Rescue from Gilligan's Island (TV film)

TV seriály

2008 Mentalista (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Křídla (S06E11)
2007 Pearsonovi (TV seriál)
2005 Night Stalker (TV seriál)
The Five People You Meet in Hell (E02)
Dr. House (TV seriál)
Sportovní medicína (S01E12)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Stav ohrožení (S05E14)
1999 Angel (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Odstíny šedi (S04E19)
1997 Advokáti (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Johnny Bago (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
Trouble with Larry, The (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Billy (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
What's Cookin' (S04E06)
1991 Kutil Tim (TV seriál)
Víc než jen city (S01E07)
1990 The Fanelli Boys (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Wiseguy (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
Wizards and Warriors (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Den otců (S09E04)
1979 Benson (TV seriál)
From Here to Eternity (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace