Reklama

Reklama

Dokonalá skrýš

Trailer

Obsahy(1)

David (Sean Faris) a Emma (Briana Evigan) se konečně nastěhují do nového vysněného domu, ale po krátkém čase zjistí, že ve zdech domu je ukryto velké množství drog. Když se mladý pár rozhodne odejít, zabrání jim v tom ozbrojený soused Spector (Dolph Lundgren) s komplicem. Následně zjišťují, že dům není jen obyčejnou skrýší drog, ale také operačním centrem drogového bosse, který je pohřben pod podlahou domu. David a Emma se musí vydat na útěk před zabijáky, kteří chtějí všechny drogy i důkazy zpátky. (ssfan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ano, možná že jde o minimálně jemně se inspirující béčkovou verzi Fincherova Úkrytu, možná bez tak velkých hvězd, bez tak velkých peněz a bez různých originálních filmařských vychytávek, to ovšem vůbec neznamená, že jde přesto všechno o bůhvíjak nějakou špatnou, či nudnou filmovou zábavu. Dlouho se na nic nečeká, hned po pár minutách se zápletka slušně rozjede, postavy, a to jak kladné, tak ty záporné jsou fajn, napětí funguje poměrně slušně po celou dobu, postupná gradace a vyhrocenost situace je též zpracována povedeně, prostě celá tato podívaná šlape tak jak má, a to i přes svou trochu neoriginálnější a méně nápaditější stránku. A navíc například Lundgren v záporné roli je vyloženě skvělý a velmi působivý a jen tím potvrzuje pravidlo, že záporáci jsou pro herce daleko příjemnější a výraznější příležitostí, než role klasických okoukaných a tuctových hrdinů. Snad jediné, co mě pak tedy trochu štvalo a vrtalo hlavou, byli místami jisté nedotažené záležitosti, jako například nevyjasněný vztah mezi ústřední partnerskou dvojicí, jako celá opravdu dost rozporuplná Lundgrenova postava, nebo vlastně i vůbec nějaká legenda kolem existence celého domu. Ale to jsou skutečně jen detaily, jinak má totiž Dokonalá skrýš skutečně minimum hluchých míst, baví a dokonce i závěrečné, vážně neoddiskutovatelně béčkově švihlé finále má ten správný šmrnc. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sám doma střihnuté Fincherovým Úkrytem.. jenže tam dával divák oba palce nahoru, tady musí skřípat zubama!! Přitom Stash House nezačíná vůbec špatně. V rámci rozpočtu našlápnutá kamera a střih, sympatičtí herci, dialogy od lidí z masa a kostí a naťuknutá zápletka ne úplně ze spodního šuplíku. A to se na scéně ještě ani neobjevil Dolph. Když pominu, že bych toho nanicovatého pracháče nejradši přejel tříkolkou, tak jsem se docela těšil. Jenže večer se nepovede jenom tomuhle pářečku, tvůrci ho stihnou zkazit i divákům. Každá pátá scéna překvapí nějakým logickým lapsem, postavy se začínají chovat, jako kdyby se teprve nedávno zvedli z nočníku, a tvůrci to celé jen nesmyslně natahují. Závěr ve stylu „zahraju si na tvýho taťku“ je už úplně mimo mísu. Škoda.. ()

Reklama

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,ZLATO, TOHLE JE DŮM, O KTERÉM JSME VŽDYCKY SNILI....“ /// ...po kolikátý už tohle slyším... (takže: po prvý, druhý, třetí....) ,,JE TU TAKOVEJ KLID A TICHO“ (a ten sporák....). David se svojí ženou v cizím pokoji (kecáš, dyť je to pořádnej barák!) vobklíčený dvěma (a teď budu fakt kecat...) mazanejma chlápkama, co maj přístup ke zbraním a granátům (...ne, ten granát fakt bude). A tak nám tady tihle čtyři kreténi hrajou na honěnou (jako že běhaj...) a trumfujou se v kreténismu (a jsou v tom dost dobrý!). Pramení z toho takový to nějaký napětí, ve kterým je mi naprosto jedno, jak to dopadne a přeju všem rychlou smrt a sobě konec filmu. (...ale ještě je tu ten sporák....),,TO SE NÁM TEN VEČER NEPOVEDL....“ (povídej mě vo tom.....nebo radši už nééé). Céčkový běčko o partě čuráků (s partou čuráků) s dialogy (a možná i situacemi), který se vymejšlej přímo na místě a kde Dolfa hraje záporáka (tak to su opravdu zklamanej). Hezky jsem si osvěžil paměť, proč na tohle (už) nečumím.... (jasan, i na ten sporák dojde...) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem chtěl při píchání najít tajnou díru (stačí mi ta ve zdi). 2.) Miluju filmy, který jsou skladištěm dementů. 3.) Thx za titule ,,OverLord“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taka beckova variacia Panic Room. Len namiesto jednej miestosti je obrneny cely dom v ktorom sa nachadza ustredny pár a neznama vec, ktoru chcu dostat zlocinci. Uz uvod behom ktoreho sa mame zoznamit s hlavnou dvojkou, sa reziserovi prilis nevydaril. Sean Faris je nesympaticky a Briana Evigan nevyrazna. Potom konecne nastupuje zlocinecke duo, ktore sa krkolomne snazi dostat dnu. V tejto chvili sa z nudneho thrilleru stava totalna fraska plna nelogickych rozhodnuti a debilnych zvratov. Vdaka tomu snaha vybudovat napinave sceny totalne zlyhava a ani lakacky nefungujju. V tomto smere reziser uplne zlyhal. Za chybu povazujem aj obsadenie Dolpha Lundgrena. Väcsinu filmu je za otloukanka, ktoreho nema problem premoct aj drobna Briana Evigan. V poslednej tretine v ktorej ma pre zmenu predviest nejake to charakterne herectvo, naplno ukazuje, ze herecky na to absolutne nema. Naco vlastne obsadili netalentovaneho svalovca do ulohy v ktorej nema moznost predviest nic fyzicke, ale ma sa snazit hrat? Asi aby mali aspon nejake znamejsie meno na obale DVD. Potom ale mohli prisposobit postavu jeho schopnostiam. Ale to je len jeden z mnoha problemov tohto strasneho filmu. Jednu hviezdicku davam za celkom uchadzajucu technicku stranku. Ale inak sa jedna o totalne zbytocny film s ktorym nema cenu stracat cas. 2/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren má jednoduše obličej pro záporné hrdiny. Hlavně z tohoto důvodu si ve čtvrtém Rockym zahrál ruského boxera Ivana Draga. O to víc mě potěšilo, když si v "Expendables" nakonec přece jen střihnul kladnou roli, protože i ta mu sedí dobře. "Dokonalá skrýš" je ale návrat ke starým pořádkům. On nikdy není úplně správňáckým hrdinům, což dokázala "Hra pro jednoho", ale "Dokonalá skrýš" nám ho představuje jako čistého záporáka. Dvojice mladých manželů si koupila nový dům, respektive si ho může koupit. Manžílek chtěl svoji milou překvapit a na narozeniny jí umožní nastěhování do nového domu, pokud ona bude souhlasit. Proč by nesouhlasila. To místo vypadá prostě dokonale. Samozřejmě, že ani omylem dokonalé není. Je to tak trochu pevnost a tak trochu vězení, protože právě tím se pro titulní pár stává. Jdou po nich dva zabijáci, kteří něco z domu chtějí. Velmi předvídatelný film, který v rámci akčního žánru ničím nezaujme, je možná až příliš dlouhý na to, že se tam vlastně nic zásadního neděje. Dvě postavy, které chtějí přežít, další dvě, které chtějí za každou cenu získat něco strašlivě důležitého. Ve výsledku obyčejný akční film, co používá scény z jiných filmů, nevymýšlí si žádné nové a nedá ani pořádně vyniknout svojí hlavní hvězdě. Tedy předpokládám, že to byl právě Dolph, který měl tenhle film prodat. Prostor v závěru je dobrý, ale jeho postava směšná. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/11/sahara-stormbreaker-syriana-andelsky.html ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film nesoutěžil na žádném festivalu a byl 11. 5. 2012 uveden do kin jen na požádání jejich majitelů a sponzorů. (Terva)

Reklama

Reklama