foto

Sean Faris

  • nar. 25.3.1982 (35 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Hustonu v Texasu a ve 12 letech se s matkou odstěhoval do Clevelandu v Ohiu. Jeho otec a většina členů z jeho rodiny žili v Hustonu zatímco jeho máma stylově žila v Clevelandu. Jeho rodiče jsou Warren Stephen Faris a Katherine Irene Ann Miller. Když mu bylo 17 chtěl být hercem. Navštěvoval Pádskou Františkánskou vysokou školu v Parmě v Ohiu. Na vysoké škole byl největším atletem - hrál fotbal, basketbal a baseball. Byl potápěčem v plaveckém týmu. Vysokou školu absolvoval v roce 2000 a odjel do Los Angelas v Kalifornii pokračovat ve své herecké kariéře.

Zvládl hokejový trénink pro televizní seriál LIFE AS WE KNOW IT. Navštívil 7 výročí Young Hollywood Awards s Evou Longoriou Parker. Byl v 38 časopisech Elle Girl's v 50 nejvíc sexy chlapů. Zahrál si pár menších rolí ve filmech PEARL HARBOR, KONEC SNĚNÍ, TVOJE, MOJE A NAŠE, ale pak mu režisér Jeft Wadlow dal větší prostor a dal mu hlavní roli ve filmu NEVER BACK DOWN (Nikdy to nevzdávej), kvůli tomuto filmu musel nabrat 15 liber svalové hmoty a trénoval 7 hodin denně. Jeho další film který v roce 2008 natočil kde dostal také hlavní roli se jmenuje FOREVER STRONG kvůli tomuto filmu musel běhat 10 km dvakrát denně aby zvýšil svojí fyzičku.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 An Uncommon Grace (TV film)
Surprise Me!
2016 Female Fight Club
Sandra Brown's White Hot (TV film)
2015 Avouterie
2013 Ai wu yan
Pawn
Z Brooklynu na Manhattan
2012 Dokonalá skrýš
Vánoce s Holly (TV film)
2011 Freerunner
Ztracený Valentýn (TV film)
2010 Král bojovníků
2009 Ghost Machine
2008 Glass Eye, The
Manifest Destiny
Navěky silný
Nikdy to nevzdávej
2005 Tvoje, moje a naše
2004 Konec snění
2002 House Blend (TV film)
2001 Bratrstvo: Společenství zla
Pearl Harbor

TV seriály

2014 Supernatural: Bloodlines (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Whirly Girly (S05E02)
EscApe from New York (S05E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Bloodlines (S09E20)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Fool Me Once (S01E14)
Children of the Damned (S01E13)
Unpleasantville (S01E12)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2003 Eve (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Undressed (TV seriál)

TV pořady

2005 Teen Choice Awards 2005, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace