Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel Šíp a jeho hosté v zábavné show, plné scének, písniček a dalších překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická karlošípovská show. To, co můžeme od Karla Šípa and Company očekávat v dobrém i ve zlém je v tomto pořadu plně zastoupeno. Hezká a vtipná scénka s Lucií Bílou jako cikánkou Arankou alias volavkou na úchyla stojí za zaznamenání. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak silvestrovská, jako typicky novácká zábavná hodinka pod dirigentskou taktovkou Karla Šípa, která navazuje na rok staré díly Za oponou (s Jiřinou). Jako hosty si Šíp přizval do svých scének Josefa Dvořáka, Aloise Náhlovského, Lucii Bílou a Naďu Konvalinkovou. Nejdříve Šíp pozdravy "Sylvestra Stallona", pak Jaroslav Uhlíř zazpívá jemu typickou písničku a následují tři scénky (Odposlech politika, Sexuologická poradna, Zátah na úchyláka - zde si Lucka Bílá užila svou cikánskou Aranku jak se patří). Mezitím se předvedly kapely Šum svistu, Olympic a cikánská lidová kapela Ďábelské housle s Lucií Bílou. Jako zábavný televizní pořad tento speciální díl cyklu Za oponou nezklamal, ale také nijak neohromil. Průměr. Jako silvestrovský pořad je to však slabota. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Je potřeba říci, že to byla taková typická trapárna. Ale takových se ještě asi natočí spousta. Navíc Karel Šíp dělal co mohl, aby z toho nebyla supertrapárna. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Musím dát 4*, protože tohle si zaslouží výrazně odlišit od toho, co se děje na Silvestra dnes. Ať se to někomu líbí nebo ne, tohle patří k tomu nejlepšímu z televizní zábavy dneška. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama