Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hank a Alex jsou nejlepší přátelé, kteří spolu bydlí na Manhattanu. Jednoho dne jsou pro neplacení nájemu vystěhováni ze svého bytu a tak se vsadí o to, kdo déle dokáže přežít v New Yorku, aniž by platil nájem. Celá sázka má pouze tři pravidla, neplatit za ubytování, nepřespávat u známých a nesmí se opustit Manhattan.Oba dva řeší situaci po svém, a tak jsme svědky mnoha vtipných řešení tohoto problému. (BMAJTZ)

(více)

Recenze (3)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí celé první série musím konstatovat nádměrnou zábavnost celého seriálu. Samotný nápad je opravdu výborný a dokážu si představit, že by z toho šlo natočit regulérní televizní sitcom. Herci jsou příjemní a metají na vás jednu skvělou hlášku za druhou. Prostě skvělá komedie od prvního dílu, jenom pozor když si pustíte první díl neskončíte dřív než uvidíte poslední. ()

1mikeF 

všechny recenze uživatele

Může být dost zavádějící, pokud tu někdo hodnotí podle prvního dílu, který je skoro na odpad. Seriál má ale velmi se zvyšující tendenci a rád bych to viděl jako plnohodnotný sitcom. Kvůli špatnému rozjezdu dávám zatím 3*. Možná pozdějí přehodnotím. ()

Reklama

Reklama