foto

Christiann Castellanos

  • nar. Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 It Watches
2014 Veronica Marsová
2013 Našrot
2012 Lidé jako my
2011 Fully Loaded
Vyměřený čas
2010 Náměsíčný

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Manna from Heaven (S01E09)
From the Ashes of Tragedy (S01E01)
2014 Bad Judge (TV seriál)
2013 Longmire (TV seriál)
Death Came in Like Thunder (S02E03)
2012 Anger Management (TV seriál)
2011 H8R (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Noretta (S07E07)
2010 Squatteři (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Sladký život na palubě (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2009 The Web.Files (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace