foto

Christiann Castellanos

  • nar. Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 It Watches
2014 Veronica Marsová
2013 Našrot
2012 Lidé jako my
2011 Fully Loaded
Vyměřený čas
2010 Náměsíčný

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Dar z nebes (S01E09)
Z popela tragédie (S01E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Catches a Leprechaun (S11E08)
2014 Bad Judge (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Bezesné noci v Orsonu (S05E10)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Obvyklí podezřelí (S02E03)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a studium sexu (S02E22)
Průměrňákovi (TV seriál)
Stovka (S05E04)
Závan změn (S05E02)
2011 H8R (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Kde jen může být Carmine O´Brien? (S04E06)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Noretta (S07E07)
2010 Squatteři (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Čtvrťák jede, baby (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztráty a nálezy (S10E21)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Trojitá hrozba (S05E18)

Host

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2009 The Web.Files (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky