Reklama

Reklama

Horká noc, hořké ráno

  • USA Body Shots
Trailer

Obsahy(1)

Páteční večer v kalifornském LA: čtyři ženy se připravují na schůzku se čtyřmi muži - obvyklé přípravy jako oblékání a líčení doplňuje rozebírání sexu, co má která ráda a co která očekává od dnešního večera. Muži se připravují podobně. Setkání probíhá v klubu, ne všichni se tam ale zdrží. A jak už předurčil počet zástupců obou pohlaví, vytvářejí se páry. Noc může začít. Ne pro všechny však noc skončila tak, jak si představovali. Ráno se z vyprávění samotných aktérů dozvídáme, kdo kde s kým skončil a co dělali. Jen osud jedné dvojice je nejasný, objevují se dvě verze toho, co se stalo, ale která je ta pravá?

Film Body Shots je "bez obalu o sexu". V Česku je tento film znám pod názvem HOŘKÁ NOC, HORKÉ RÁNO a jeho heslo jej vystihuje dokonale: dnešek je na sex, zítřek na realitu. (haushinkaa)

(více)

Diskuze

fraktal

fraktal (hodnocení, recenze)

Luckafilm: To neví nikdo.

Ba se neví vlastně nic!

Z mého pohledu to byl prostě pat = jednak ani se vlastně doopravdy vůbec nic stát nemuselo, navíc obě strany (v mých očích) byly vinny!

slatkac

slatkac (hodnocení, recenze)

Super film, akorát se poslední třetinou filmu nemuseli zabývat jen tím znásilněním.

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Škatula sa ožere, nechá sa vytrtkať a potom spadne na papulu. Má okno jak hovado a tak si vymyslí znásilnenie. Svinstvo.

Luckafilm

Luckafilm (hodnocení, recenze)

Neví někdo jak to dopadlo...ke konci jsem usnula a nevím jestli ho nakonec odsoudili???

Reklama

Reklama