foto

Larry Joshua

  • nar. 12.2.1952 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Larry Joshua se narodil v New Yorku a již od malička se toužil stát hercem. Od roku 1981 se objevil ve více než 50 filmových a televizních rolí. 

Mezi jeho nejslavnější filmy patří The Burning (1981), Sea of Love (1989), Quick Change (1990), A Midnight Clear (1992), Romeo is Bleeding (1993), For Love of the Game (1999) nebo Spider-Man (2002). Zahrál si ve dvou filmech, které byly oceněny Oscarem v kategorii nejlepší film, jedná se o filmy Dances with Wolves (1990) a Unforgiven (1992).

Larry se věnuje nejen filmové kariéře ale také té televizní, kde jeho role bývají větší, například se objevil v seriálech Cop Rock (1990), Search for Tomorrow, Miami Vice, Party of Five, Chicago Hope, Law & Order a Cold Case. Jeho ale zatím nejslavnější televizní role je Capt. Clifford Bass v seriálu NYPD Blue, kde vystupoval od roku 1995 do roku 2001.

Larry Joshua se v roce 1984 oženil se soap herečkou Sharon Rose Gabet, jejich manželství trvalo do roku 1996, když se pár rozvedl z důvodu odloučenosti. Mají spolu tři děti.

Tereza "Streeper" Filounková

Herecká filmografie

Filmy

2003 Od kolébky do hrobu
2002 Spider-Man
1999 Horká noc, hořké ráno
Hra snů
1998 Akta X - Film
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)
Thrill (TV film)
1994 Muž stínu
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
Romeo krvácí
Sugar Hill
1992 Hlídka v Ardenách
Nesmiřitelní
1991 Za každou cenu
1990 Kojak: Květiny pro Mattyho (TV film)
Rychlá změna
Tanec s vlky
1989 Moře lásky
1988 Blue Jean Cop
1986 Rockabye (TV film)
1983 Running Out (TV film)
Svengali (TV film)
1982 Klid noci
1981 Žár
1978 Nunzio

TV seriály

2014 Masters of Sex (TV seriál)
Story of My Life (S02E09)
Castle na zabití (TV seriál)
That '70s Show (S06E20)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
2010 Ztraceni (TV seriál)
Zásilka (S06E10)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2008 Raising the Bar (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Ulička milenců (S01E23)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
Komando (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
All in the Family (S04E10)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Can't Hurry Love (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

TV pořady

2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace