foto

Brad Rowe

  • nar. 15.5.1970 (47 let)
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brad Rowe je americký herec,narozen 5. května 1970 ve Wisconsinu v USA. Strávil rok na vysoké škole v Seville ve Španělsku, kde se angažoval i v politice prací velvyslance pro amerického ministra zahraničí. Mimo jiné zde hrál i v bluesové kapele. Po návratu zpět do USA absolvoval Univerzitu ve Wisconsinu zakončenou titulem z ekonomie. Než se přestěhoval do Los Angeles, kde se začal věnovat herectví a psaní, pracoval jako finanční manažer pro politické kampaně ve Washingtonu DC.

Jedna z jeho prvních prací v LA byla v podatelně v agentuře Talent United. Po absolvování několika castingů a kurzů herectví se na něj usmálo štěstí v roce 1996, kdy dostal nabídku na jednu z hlavních rolí v thrilleru Invisible Temptation, který nakonec ovšem nebyl vydán. První větší roli získal ve filmu Billy's Hollywood Screen Kiss režiséra Tommyho O'Havera ( př. American Crime), kde ztvárnil číšníka Gabriela, do kterého se zamiluje fotograf Billy (Sean Hayes). V roce 2007 se s Bradem vracíme k dalšímu filmu s homosexuální tématikou, Shelter (Surfaři), v roli Shauna, staršího bratra Zachova nejlepšího kamaráda Gabea. 

Dále můžeme vidět Brada v několika televizních filmech a seriálech nebo v jeho zatím posledních natočených filmech God Bless America z roku 2011 a ve filmu The Contractor z r. 2013, kde si zahrál po boku Dannyho Treja.

Dnes žije v LA se svou ženou Lisou Fiori a synem Hopperem. Věnuje se dobrovolnické činnosti, pořádá kurzy pro bezdomovce a pro ekonomicky znevýhodněné lidi, kde jim pomáhá najít práci a začlenit se do normálního života. 



Veronika "veju" Galetková

Herecká filmografie

Filmy

2013 Co si přeji k Vánocům
Smrtící fachman
2011 Bůh žehnej Americe
Christmas Wedding Tail, A (TV film)
Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
Your Love Never Fails
2008 Whore
2007 Insatiable, The
Lovci pokladů: Kniha tajemství
Surfaři
2006 Tenkrát a dnes (TV film)
Zmizelý (TV film)
2005 Four Corners of Suburbia
Prodaná láska
Záhadná žena: Zpěv smrti (TV film)
2004 Sklapni a polib mě
2003 Fish Without a Bicycle
Getting Hal
Lucky 7 (TV film)
Poker Night
Uninvited, The
2002 Hollywood, Hollywood
Přece bych ti nelhal
2001 Anděl na skřipci
Feather Pimento
Spencerův nový život
2000 Christina's House
Sedmdesátá léta (TV film)
1999 Horká noc, hořké ráno
Očistec (TV film)
Pavučina lží
1998 Billy's Hollywood Screen Kiss
Návrat elitního agenta
1996 Invisible Temptation

TV seriály

2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Shiver (S03E03)
Painless (S03E02)
2013 Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
Slepota (S02E03)
Odcizení (S02E02)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2008 IQ-145 (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Trojí ohrožení (S06E08)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Malí kluci (S03E04)
2006 Happy Hour (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Cvičná vražda (S04E18)
2005 Closer (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nesnesitelná (S05E14)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
1999 Wasteland (TV seriál)

Dokumentární

2016 Classic Hollywood Cinemas
2009 My Big Break
2001 Carving Out Our Name
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace