foto

Emily Procter

  • nar. 8.10.1968 (49 let)
    Raleigh, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 160 centimetrů, váží 55 kg, je ve znamení vah. Rodiče (William a Barbara) se rozvedli když jí byly dva roky. V rodném městě úspěšně odpromovala na škole Ravenscroft a po vystudování žurnalistiky a tance na East Caroline University předpovídala jako "rosnička" počasí pro WNCT v Greenvillu. Původně chtěla studovat divadelní herectví, ale její učitel jí odradil. Emily však spíše dodal ještě více kuráže a povedlo se. Po přestěhování do Los Angeles jí otec zaplatil hereckou školu a brzy po promoci dostává první menší role v komediích a dramatech.

Již v roce 1995 se objevila ve filmu LEAVING LAS VEGAS, ale hvězdný průlom přišel až o dva roky déle ve filmu KOZY, KOZY, KOZIČKY, kde si zahrála hlavní roli po boku Davida Schwimmera (Přátelé a Bratrstvo neohrožených). Z její filmografie si jí můžeme připomenout třeba: POPLACH VE SKAUTSKÉM TÁBOŘE, AGENT V SUKNI 2, ZÁPADNÍ KŘÍDLO a seriálový hit CSI: MIAMI, kde ztvárnila Calleigh Duquesne jako odbornici přes balistiku.

Ráda skládá puzzle, hraje poker (naučil jí to otec) a je vášnivou sběratelkou brouků. Její koníček je dekorace interiérů ve španělském stylu. Pracuje také jako modelka pro společnost Charriol. Jako dobrovolník pracovala v kuchyni v kostele Všech svatých (All Sainsts' Episcopal) v Beverly Hills. Též se zapojila do charity pro podporu lidí bez domova a pomáhá dětem ze základních škol kde si s nimi povídá o jejich talentu.

Divokým večírkům se Emily vyhýbá, aby střežila své soukromí. Nyní žije s hudebníkem Paulem Bryanem, se kterým má holčičku (*2010/Prosinec). Společnost jim doma dělá kocour Kevin.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Everlasting
2010 Barry Munday
2006 Agent v sukni 2
2001 Na dně oceánu (TV film)
1999 Forever Fabulous
Horká noc, hořké ráno
Krásná Guinevere
1997 Kozy, kozy, kozičky
Pomsta
Poplach v skautském táboře
1996 Jerry Maguire
1995 Fast Company (TV film)
Leaving Las Vegas

TV seriály

2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rodina (S10E19)
Zákon a nepořádek (S10E18)
V ohrožení (S10E17)
další epizody (8)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Korunka pro královnu (S10E11)
Nezvěstní (S10E10)
Odplata (S10E09)
další epizody (23)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krvavý cukr (S09E09)
Všechno nejlepší (S09E08)
Na háčku (S09E07)
další epizody (22)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Delko na straně obhajoby (S08E11)
Sečteno, podtrženo (S08E10)
Smrtelná doložka (S08E09)
další epizody (25)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Něco za něco (S07E11)
DeLuca motel (S07E10)
Pros o smilování (S07E09)
další epizody (20)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Miami přísně tajné (S06E12)
Gerily v mlze (S06E11)
Chůva (S06E10)
další epizody (25)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nečekané napadení (S05E11)
Ve službě vlasti (S05E10)
Poprvé, podruhé, potřetí (S05E09)
další epizody (25)
Západní křídlo (TV seriál)
Requiem (S07E18)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
Lovec odměn (S04E10)
Hellraisers (S04E09)
další epizody (24)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Piráti (S03E09)
další epizody (25)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (23)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
Učitel (S01E10)
Ostřelovač (S01E09)
další epizody (11)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Konflikt pravomocí (S02E22)
Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
Night Five (S03E13)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
Ways and Means (S03E03)
Bad Moon Rising (S02E19)
17 People (S02E18)
další epizody (5)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
The Portland Trip (S02E07)
The Lame Duck Congress (S02E06)
And It's Surely to Their Credit (S02E05)
další epizody (4)
1995 Přátelé (TV seriál)
Mateřské mléko (S02E02)
1993 Superman (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace