foto

Jerry O'Connell

  • nar. 17.2.1974 (46 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Narodil se v New Yorku. Jeho dědeček Charles S. Witkowski byl starosta města Jersey. O' Connell má irský a polský původ. Vystudoval herectví a promoval na New York University' s Film School.

Před filmovou kamerou se objevil už v jedenácti letech ve filmu Roba Reineta STŮJ PŘI MNĚ. Jako dospívající hrál v kanadském televizním seriálu MÁ IDENTITA TAJEMSTVÍ. Hrál ve filmech jako JERRY MAGUIRE, MISE NA MARS, VŘÍSKOT 2 NEBO KLOKAN JACK. Zkoušel také psát scénáře.

14. července se oženil s herečkou a bývalou modelkou Rebeccou Romijn s kterou má dvojčata - Dolly Rebecca Rose a Charlie Tamara Tulip.

Miluše "Milena79" Kačerková

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ballbuster
Justice League Dark: Apokolips War
The F**k-It List
The Secret: Dare to Dream
2019 Batman: Hush
Reign of the Supermen
Satanic Panic
The Death and Return of Superman
2018 Boy Band
Deep Murder
The Death of Superman
Wetware
2017 Liga spravedlivých: Temno
Love Locks (TV film)
Vražedná přání
2016 Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
Tajemství malé mořské víly
Trolland
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
2014 Dvojnice
Stanice číslo 76
Veronica Marsová
Žhavá láska II.
2013 Scary Movie 5
2012 Mockingbird Lane (TV film)
2010 Piraňa 3D
Superman/Shazam!: Návrat černého Adama
2009 Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
Posedlá
Práce na dvojí úvazek
2006 Alibi
Room 6
Světák
2005 Tvoje, moje a naše
2003 Klokan Jack
2002 Supersvůdníci 2
Z nuly hrdinou
2001 Supersvůdníci
2000 Mise na Mars
1999 Horká noc, hořké ráno
Šedesátá léta (TV film)
1998 Poslední mejdan
1997 Vřískot 2
What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 Jerry Maguire
Švábi
1995 Stalo se v Blue River (TV film)
Zálesáci (TV film)
1993 Dívka z kalendáře
1988 Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss (TV film)
1987 Pokoj v podkroví (TV film)
1986 Stůj při mně

TV seriály

2020 Star Trek: Lower Decks (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Crisis Point (E09)
Veritas (E08)
další epizody (10)
2019 Carter (TV seriál)
Harley Takes a Bow (S02E10)
Harley Doesn't Get His Man (S02E09)
Harley Gets To Be Best Man (S02E08)
další epizody (10)
Miliardy (TV seriál)
Fight Night (S04E08)
2018 Carter (TV seriál)
Prsten (S01E10)
Šťastní táborníci (S01E09)
Voiceover (S01E08)
další epizody (10)
Miliardy (TV seriál)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
Tie Goes to the Runner (S03E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Turbulence s Tamem (S12E04)
Asymetrie vázacího motýlka (S11E24)
Urovnání vyhrocených emocí (S11E23)
2016 Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
Pilot (S01E01)
Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
Handidates (S02E03) - a.z.
Warts and All (S02E02)
Scream Again (S02E01)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Parents (S03E04)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Unwelcome Houseguest (S02E11)
The Mystery of the Downward Spiral (S02E10)
Mistresses (TV seriál)
Blurred Lines (S04E04)
Under Pressure (S04E03)
Mistaken Identity (S04E02)
další epizody (4)
2015 Fresh Beat Band of Spies (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A Vlákna osudu (S01E10)
Workaholics (TV seriál)
Gayborhood (S05E05)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Heavenly Fouler (S06E07)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Next Time on Lonny (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Morelli v. Kaczmarek (E18)
Nevada v. Greene (E17)
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16)
další epizody (7)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
Nevada v. Dennis (E10)
Whitten v. Fenlee (E09)
další epizody (11)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Pampered and Tampered (E13)
Red Bath and Beyond (E12)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Sunset Division (S02E20)
další epizody (5)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Romeo Fire (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
One Twelve (S02E06)
další epizody (12)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Rest Stop / After Life (E05)
1996 Cesta do neznáma (TV seriál)
Jak běží čas (S02E13)
Invaze (S02E12)
Mladí a bezohlední (S02E11)
další epizody (13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Král se vrací (S01E08)
Slabší pohlaví (S01E07)
další epizody (9)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)

Dokumentární

2011 Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
2008 Speechless (TV film)
2001 Scream: The E! True Hollywood Story (TV film)
2000 Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me'
1998 Tree Weeks

Hudební videoklipy

1999 Bree Sharp - David Duchovny (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Mistresses (TV seriál)
Confrontations (S04E10)
The Root of All Evil (S04E09)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Bravo's Play by Play (TV pořad) - mod.
2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
E! News: Daily Pop (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 2002 Blockbuster Hollywood Christmas Spectacular, The (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce