foto

Jerry O'Connell

  • nar. 17.2.1974 (44 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v New Yorku. Jeho dědeček Charles S. Witkowski byl starosta města Jersey. O' Connell má irský a polský původ. Vystudoval herectví a promoval na New York University' s Film School.

Před filmovou kamerou se objevil už v jedenácti letech ve filmu Roba Reineta STŮJ PŘI MNĚ. Jako dospívající hrál v kanadském televizním seriálu MÁ IDENTITA TAJEMSTVÍ. Hrál ve filmech jako JERRY MAGUIRE, MISE NA MARS, VŘÍSKOT 2 NEBO KLOKAN JACK. Zkoušel také psát scénáře.

14. července se oženil s herečkou a bývalou modelkou Rebeccou Romijn s kterou má dvojčata - Dolly Rebecca Rose a Charlie Tamara Tulip.

Miluše "Milena79" Kačerková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Reign of the Supermen
2018 Boy Band
Deep Murder
The Death of Superman
2017 Liga spravedlivých: Temno
Love Locks (TV film)
Wish Upon
2016 A Mermaid's Tale
Liga spravedlivých vs Mladí Titáni
Trolland
2015 DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
2014 Dvojnice
Space Station 76
Veronica Marsová
Žhavá láska II.
2013 Scary Movie 5
2012 Mockingbird Lane (TV film)
2010 Piraňa 3D
Superman/Shazam!: Návrat černého Adama
2009 Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
Posedlá
Práce na dvojí úvazek
2006 Alibi
Room 6
Světák
2005 Tvoje, moje a naše
2003 Klokan Jack
2002 Supersvůdníci 2
Z nuly hrdinou
2001 Supersvůdníci
2000 Mise na Mars
1999 Horká noc, hořké ráno
Šedesátá léta (TV film)
1998 Poslední mejdan
1997 Vřískot 2
What the Deaf Man Heard (TV film)
1996 Jerry Maguire
Švábi
1995 Stalo se v Blue River (TV film)
Zálesáci (TV film)
1993 Dívka z kalendáře
1988 Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss (TV film)
1987 Pokoj v podkroví (TV film)
1986 Stůj při mně

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Prsten (E10)
Šťastní táborníci (E09)
Voiceover (E08)
další epizody (10)
Miliardy (TV seriál)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
Tie Goes to the Runner (S03E01)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Tam Turbulence (S12E04)
Asymetrie vázacího motýlka (S11E24)
Urovnání vyhrocených emocí (S11E23)
2016 Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
Pilot (S01E01)
Scream Queens (TV seriál) - herec, a.z.
Handidates (S02E03) - a.z.
Warts and All (S02E02)
Scream Again (S02E01)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Parents (S03E04)
Mistresses (TV seriál)
Blurred Lines (S04E04)
Under Pressure (S04E03)
Mistaken Identity (S04E02)
další epizody (4)
2015 Fresh Beat Band of Spies (TV seriál)
Knihovníci (TV seriál)
A Vlákna osudu (S01E10)
2013 We Are Men (TV seriál)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Next Time on Lonny (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Morelli v. Kaczmarek (E18)
Nevada v. Greene (E17)
Noland v. Galloway Pharmaceuticals (E16)
další epizody (7)
2010 Obhájci (TV seriál)
Nevada v. Riley (E11)
Nevada v. Dennis (E10)
Whitten v. Fenlee (E09)
další epizody (11)
Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
2007 Carpoolers (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Romeo Fire (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Výhra (S01E09)
Král se vrací (S01E08)
Slabší pohlaví (S01E07)
další epizody (9)
1992 Camp Wilder (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)

Dokumentární

2011 Still Screaming: The Ultimate Scary Movie Retrospective
2008 Speechless (TV film)
2001 Scream: The E! True Hollywood Story (TV film)
2000 Walking the Tracks: The Summer of 'Stand by Me'
1998 Tree Weeks

TV pořady

2018 Bravo's Play by Play (TV pořad) - mod.
2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2004 The Tony Danza Show (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 2002 Blockbuster Hollywood Christmas Spectacular, The (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Mistresses (TV seriál)
Confrontations (S04E10)
The Root of All Evil (S04E09)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace