Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

petrik11 

všechny recenze uživatele

Tak a som sklamaný. Film o ničom. Toľko nesympatických hercov pokope sa veru tak ľahko nevidí. A tie nelogičnosti. "ON" chce dnu a prosíka, aby ho pustili. Dom asi nebol z dreva, ale to bol možno protiatómový kryt s nepriestreľnými sklami. A tí hírovia. Padne na sekeru, rozsekne si div, že nie pol chrbta, ale o pár minút funguje ako nič. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Natáčet film s jedním slušným hercem (Hazeldine) a bandou neschopů musí bejt fakt hrůza, navíc v lese. Ale co, amatérka Kelly si je vybírala sama - už to samo o sobě svědčí o jejích kvalitách a podle toho taky celej film vypadá. Ochotničina z toho čiší snad v každý scéně... Je to takový naivní dílo. Já bych řekl, že je to určený pro diváky, kteří nikdy žádnej horror neviděli, v tom případě by to možná mohlo fungovat. Lekačky, a vůbec všechny situace, přicházejí a vyvíjejí se přesně tak jak očekáváme, všechno je hrozně průhledný. Trochu to napravuje až konec filmu, za to teda tu jednu hvězdu. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl právě svědkem zrodu nejhorší a nenesympatičtější herečky všech dob, bloňdatá husa nejen že si koledovala o kudlu v zádech ve filmu, ona si o ní možná koleduje i v reálu. O filmu nemá moc cenu se rozepisovat, vše negativní a trefné už tu kolegové popsali přede mnou, jen bych se opakoval. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza na gauči. Takovou sebranku nesympatickejch a ošklivejch individuí jsem snad najednou ještě neviděl. Co mi zůstane v paměti je úplně blbá blonďatá kráva, která je ze všech blonďatejch hororovejch krav nejblbější. To se snad ani nedá popsat. Ačkoliv zbytek se snaží seč může, týhle nesahá ani po kotníky. Zralej kandidát na antitopku. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se Britům, ale tohle je vážně "Hrůza" s velkým H. A bohužel ne "v lese", ale na televizních obrazovkách. Blbý nápad, blbé provedení, blbý konec... zkrátka všechno špatně. A když říkám "všechno", myslím tentokráte opravdu všechno. Originální název navíc vyzrazuje vraha, takže trošku faux pas. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama