Reklama

Reklama

Mafia

všechny plakáty
Trailer

Diskuze

Jeffic

Jeffic (hodnocení, recenze)

Myslím, že už je jasné, že to mafie podle hry nebude. Protože je tam černoch a černoška v hereckém obsazení a to jak víme ve hře nebylo.

Jeffic

Jeffic (hodnocení, recenze)

Tý joo, jestli to bude na motivy hry tak budu hodně, hodně naštvanej. Protože Češi mají udělat film ze hry možná samozřejmě s dopomocí nějakejch amíků, ale Češi by ho měli udělat!!!! Viděl bych to na Vašuta, kterej daboval i Tommyho pak dále asi Petra Rychlýho v roli Salieryho bych viděl Štěpničku nebo Karla Rodena. Do role Sáry by mohla Klára Issová ta by na to přesně seděla. Dál o tom ještě popřemejšlím ale stejně to je jedno, koho by zajímal názor hráče té hry, pamatuji si jak si bratr tehdy koupil tu hru, pak jsem i já začal naprostá bomba tak 5x sem to už vyhrál nejde mi o herní propracování, ikdyž v té době naprosto luxusní, jde mi o příběh, kterej je bezkonkurenčně mezi hrama i celosvětově nejlepší. Češi umí hodně, a dokážou světu ukázat co dokážou jen musí chtít.

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Jediný problém by byl dabing, dosud jsem ve hře neslyšel lepší, ale každý z herců už má své zažité dabéry. Ale rád bych slyšel ten ze hry. Škoda, že ten filmu nebude o hře.

Rofodog

Rofodog (hodnocení, recenze)

Já nad tím zatím nepřemýšlel, ale tvá kombinace mi tam sedí, pokud je to Salieri ( možná i Hopkins), Tommy, Paulie a Sam (Brad Pitt). Přidal bych Al Pacino jako Morelo, Danny Garcia - Morelův syn, detektiv Norman - Gary Oldman. Zbývá Sára, Luigi, Lucas, Ralph a Vincenzo.

AngelusCZ

AngelusCZ (hodnocení, recenze)

Rofodog:  asi roberta de nira, davida boreanaze, edwarda nortona a leonarda di capria. co ty ???

Reklama

Reklama