foto

Persia White

  • nar. 25.10.1972 (44 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cargo
Manifesto
2014 Dermaphoria
2013 Revelation
2012 Black November
Dysfunctional Friends
Mafia
Marriage Chronicles, The
2011 Kiss the Bride
2009 Spoken Word
2007 Fall of Night, The
2000 Operace Sandman: Válečníci v pekle (TV film)
Red Letters
Stalled
1999 Blood Dolls
1996 Frankie D.
Suddenly (TV film)
1994 Lanaři
1993 Poslední akční hrdina

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
What Are You? (S08E12)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
A View to a Kill (S04E12)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Before Sunset (S03E21)
Break on Through (S03E17)
All My Children (S03E15)
další epizody (5)
2005 Unscripted (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Žena v zrcadle / Elektrické křeslo / Rodinné setkání / Mstící kulka / Dům snů (S01E01)
Zámořská střední (TV seriál)
1996 Goode Behavior (TV seriál)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Malibu Shores (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jednota
2007 Your Mommy Kills Animals
2005 Infanity (TV seriál)
Pozemšťané
1999 Hollywierd

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Revelation

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Revelation

Producentská filmografie

Filmy

2013 Revelation

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Revelation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace