Reklama

Reklama

Katy Perry: Last Friday Night (T.G.I.F.)

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Krátký film ke skladbě zpěvačky Katy Perry, do kterého si pozvala i populární hvězdy z hudební branže: Darrena Crisse a Kevina McHale ze seriálu Glee, kapelu Hanson nebo třeba Rebeccu Black, internetovou hvězdu, neblaze známou díky svému hitu Friday. (Hromino)

Recenze (48)

TomikZlesa odpad!

všechny recenze uživatele

TAhle pinda, typická americká teenage girl... neumí dělat muziku, nekdo si ji musí přizvat a říct ji jak na to..její singly i klipy stojí absolutně za hovno, jako featuring je to o dost lepsí......uzivatel slayerrrr to vystihl Gaga neumí dělat klipy, joke roku, na druhou stranu uzivatel K.I.N.G. je pro mě svým komentářem king a jelikož mi rozsvítil mysl tak ubírám jednu hvězdu, tedy dávám odpad! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten klip nebyl uměle puberťácky přebarvenej, možná bych dal i větší hodnocení, protože nápad je to sice omletý, ale vtipných momentů se našlo dost, potěšil hlavně Corey Feldman v roli otce.Klip sráží i ta kovová držka, stačilo by dát úplně obyčejná rovnátka, co se týče písně samotné, typický bezduchý popík pro dnešní pubertální mládež, který víc než cokoliv jiného dokazuje, jak umělá a umělecky vyhořelá a sterilní je tahle doba, když to ale hrajé v rádiu v autě, nestrhnu volant do nejbližšího stromu a ani to nepřeladím, přežiju to.Další věc je ta, že Katy je dobrá herečka asi jako já lhář, protože já neřídím :) takže asi tak mno...40%. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Katy Perry není žádná velká zpěvačka, ale zkrátka v tom umí chodit. Její songy jsou sice komerční, ale co má být? Jedná se vždy o chytlavou věc. Pár akordů a tónů a hit je na světě.... Já osobně to neberu jako nic negativního, spíše jen dobrý tah. Krom toho, Last Friday Night je vážně pecka, na kterou se dá pařit líp než na kde jakou diskárnu. TGIF! ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

O hudbě se nemá cenu bavit, to je průšvih, jenomže Katty Perry má kolem sebe velice schopný tým (podobně jako Lady Gaga nebo Madonna) a to, co předvádí ve videoklipech, na koncertech, na fotkách, je čistě a skvěle zvládnutý pop. Perry jde s trendy a má tendenci je určovat, navíc je velice chytře ironická. 2011, vrchol retra osmdesátých let, Perry z něj vytěžila v T.G.I.F. maximum (včetně přidaného saxofonu), nehledě na spojení s populárními lidmi (umělci se mi psát nechce), Rebecca Black si asi ani nevšimla, že si z ní Perry náramně utahuje. V kategorii populární kultury je Perry jednou z opravdových osobností, ať se dá poslouchat nebo ne. ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Některé komentáře zde uvedené jsou dle mého až nezdravě kritické. Nelze hodnotit něco, k čemu nemáte vztah. Nemůžu přece negativně hodnotit interpreta, kterého nemůžu vystát, protože můj názor na něj nebude nikdy objektivní. Katy Perry mám vážně rád, i když je tu spousta jiných zpěvaček, které mají větší pěvecký talent. Ale Katy si to vykompenzovala talentem dělat show. To jí opravdu jde. A opět přichází na řadu to, jak to sedne lidem. Někomu jo, někomu ne. Tenhle klip je rozhodně jeden z nejvtipnějších klipů, co se za poslední dobu objevil. A není trapný ani trochu. Je barevný, paroduje "typické americké house party"... Nemyslím si, že by se snažila jakkoliv kopírovat již zmiňovanou Lady Gaga. Obě totiž dělají něco úplně jiného. Gaga šokuje, Katy baví. A myslím, že momentálně v tom nemá absolutně žádnou konkurenci. Závěrem bych jen shrnul to, že klip skvěle doplňuje písničku, která je sice celá na čtyřech akordech, ale přiznejte si sami, jakmile by těch akordů bylo víc, už byste pyskovali, že je to moc složitá hudba! :D Takže shut up and enjoy Friday night! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Darren Criss, který se ve filmu také objevil, později nazpíval vlastní verzi skladby „Last Friday Night“ pro seriál Glee (od r. 2009). (Dlee)
  • Hlavní postavě snímku Kathy Beth Terry založila zpěvačka Katy Perry vlastní stránku na Facebooku, kde vystupuje jako své alter ego. (Hromino)

Reklama

Reklama