Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jako jo, rád si MZ live pustím jako kulisu a dalo by se říct, že Hlada,Imfa a Rimsyho mám docela rád a ve spoustě názorů na filmy se shodneme. Trochu horší je to s Civalem, který je z celého osazenstva nejvíc na pěst a dost často mu jeho snahu o to ukázat jak moc je nad věcí a jen jemu se líbí ty "správné věci" úplně nežeru. Každopádně to ale beru, protože každému se líbí něco jiného a není od věci si vyslechnout jiný názor a třeba i objevit nový pohled na nějaký film...60% ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Fantastická čtyřka etablovaných filmových kritiků v nejsilnější sestavě, by si zasloužila plný počet hvězd. Imf, takový slušný Mirek Dušín, Cival, sprostý hulvát, spíš vůdce kočičí pracky, intelektuál MrHlad a nakonec Rimsy, těžko zařaditelný nihilista a milovník jezevců, spolu tvoří skvělou chemii a jakmile nejsou spolu, jde to do háje. Karel, který se cpe do každého dílu to prostě nezachrání. Přesto, i tak jde o jedinečný filmový pořad, s lehce závadnou společenskou mluvou, který si nebere servítky a jejich odborné názory mě již několikrát zachránili od špatného kino zážitku. Děkuji. ()

Reklama

Kritickej 

všechny recenze uživatele

Šimrání na koulích, rimjob, vtipné glosy KarlaR a boj o hodnocení filmu Logan dělají z tohohle zvláštního mixu amatérštiny s profi filmovými znalostmi, opravdu specifickou záležitost. Ale ani humor Monty Pythonů nebyl pro každého:-) Čím více poslouchám (jedině přes podcast, youtube jsem snad neviděl ani jednou) tím víc se mi líbí. Pobavím se a něco se dozvím. Jen tak dál, pánové. Jen mě mrzí, že nikde nemůžu dohledat epizodu, kde se prvně rozebíral Logan:-( ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Totální nulová profesionalita, kdy se dva až tři (podle toho, kdo se sejde) zastydlí nerdové předstihují v tom, kdo je víc necool a kdo bude víc mluvit sprostě a jako puberťák. Když sedí tři lidi, z toho minimálně dva jsou nesympatičtí kokoti, a vy se máte dívat jen na ně většinu času, tak se prostě vypovídací hodnota pořadu těžko hodnotí. Hlad to je unikát, střední musela být drsná. ()

ZekiZeki 

všechny recenze uživatele

Pořad s podtitulem "Možná přijde i Karel" (podobnost s motivem manželky detektiva Columba je zde čistě náhodná) je zábavný i poučný zároveň, jen tomu ještě něco málo k dokonalosti chybí. Že by lepší scénáře? Že by lepší příprava? Že by Karel? No uvidíme kam chlapci celou koncepci pořadu časem posunou. Jinak přeju jim i celé Moviezone hodně štěstí a Cinemě brzký konec. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama