Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

CSFD vypustilo Krakeny. Dlouho jsem neviděl tak tři škaredá strašidla jako jsou průvodci tímto pořadem. První místo strašáka v poli získává Cival a jeho účes. Zřejmě nikdy nepoužil kondicionér na vlasy, zrcadlo a hřeben zná jen z pohádky "O Nečesálkovi", a tak to dopadlo, že jsem ani tak nesledoval ukázky z filmů, jako jestli mu tam v těch vlasech něco neleze. Housenky, larvy a tak podobně. MrHlad, tak to je unikum. Jako nekecám, půl tunovej borec v kostkované košili jak za socialismu hrne moudra. A imf mně připomínal Alberta z "Nesmrtelné tety". Jejich kritiky byly k smíchu. Pořad ode mě získává krásných kulatých 0%. Ovšem za ultrašerednost je to 100% ()

Mike_Doe 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

A tak jako jo, občas to jsou 2 hodinky skvělé zábavy, ale občas to jsou skoro 2 hodiny, kdy mě Cival svýma kecama sere, Rimsey stále dostává čouda a Hlad s Imfem jsou tak kriticky na výši, že z toho člověk dostane závratě. Naštěstí se to děje méně často, než výskyt KarlaR (i ten by mohl být menší).  Zkrátka zachovejte původní čtyřčlenou silnou skvadru a prosím co nejméně zvěte Djůda a toho druhýho pišišvora, to je pak těžká nuda. ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Jsou to pecky. S klukama se vezu rozhodně na jedné vlně a i když nemusím vždy souhlasit s hodnocením filmů. které nám nabídnou, je další nový díl u mě vždycky vítán. Takže hateři, běžte se bodnout a zkuste taky nějakou konstruktivní kritiku, než že jeden je nečesanej, jeden tlustej a jeden má přehazovačku.. Borci dělají ve svém volném čase to, co je baví.. mluví o filmech, zajímají se o ně a dělí se o své názory a zjištění je paráda a za mě rozhodně i v podání, ve kterém nám to s pravidelnou nepravidelností dodávají. Dávám oba palce nahoru a zdar! ()

-henry- 

všechny recenze uživatele

No mohl jsem se smíchy potrhat :D Pořad o filmech, jehož aktéry opravdu nepotřebujete vidět. Petr "umírám v agonii, ale už jsem si zvyk" Cífka a Matěj "double Lukáš Pavlásek" Svoboda dělají z MovieZone Live! MovieZone DEATH. Myslím, že verze "audio only" by tomu jen prospěla. Nebo trošku života do toho statickýho umírání ;) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama