Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín internetového portálu Moviezone je vysílán jako občasník. Jsou v něm představovány novinky, zajímavosti a postřehy z filmového světa. (Lobotomas)

Recenze (133)

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Určitě něco, co bude bavit sledovat každého filmového fandu! Ať už s názory těchto tří(?) filmových znalců souhlasíte či ne, určitě se minimálně zasmějete, pokud vás tedy troška toho černějšího (místy i velice černého) humoru nerozhodí. Pokud chcete být up-to-date v rámci dění ve filmovém světě, rozhodně nezapomeňte každých 14(?) dní sledovat! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Cival, imf a MrHlad (a KarelR:) - tři zapálení filmoví fanoušci v improvizované a příjemně neformální diskusi o aktuálním filmovém dění, kterou je hodně zábavné sledovat.. jako pravidelný návštěvník MovieZone dávám jednoznačně palec nahoru! P.S.: ať žije Jan Párek! ()

Reklama

Eristt 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je mé hodnocení asi neobhajitelné. Nicméně jedná se o nejlepší pořad o filmech v ČR - rozhodně lepší než Odvážné palce. Navíc jsem cílovka, takže se plně ztotožňuji se způsobem humoru, výběrem filmů, kterým je věnována pozornost, a vlastně i pohledem na svět filmu ze strany redakce. Proto se o objektivní hodnocení ani nebudu snažit. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

WTF!!! To si děláš prdel. Nejen, že místní Movizone nepíchači s emo přehazovačkou nám serou do hlav, jak máme film chápat, ale dokonce si sami vytvoří "publicistický pořad"! Což samo o sobě není v největší mrdě, kdyby si ho sami sobě neohodnotili minimálně čtyřmi hvězdičkami (jakože jeden druhému honí podprůměrný vzrůst)... Doprdele to už je fakt moc! P.S: Kucí, neuškodilo by, kdybyste místo filmové teorie pochopili základy filmové praxe, páč ten váš zvuk je na nižší úrovni, než Rathova důstojnost. Takže klidně pište recenze a pak tímhle dílem zase dokažte, že jste jen obyčejný zamindrákovaný kokoti bez špetky péra... ()

Mindf_ck 

všechny recenze uživatele

Chlapský pokec o filmech se vším dobrým i špatným. Někdy hodně vtipné, někdy otravné jako sviňe. Oceňuji široký průřez názory na filmy (pokud Cival všem neřekne, že jsou čuráci a ať jdou do piči) a tím na co čumí Rimsy, zároveň i věková rozmanitost potěší i když to občas bolí, ty vole. Na druhou stranu je fakt, že neustále omývání Logana, trajektů a mývalů (? nebo čeho) už lehce nudí, ale asi to je něco jako tratemark MovieZone. A pokud dojdou vtipy, tak vždycky může Cival říct, že Rimsy vylizuje řitní žlázy drobným živočichům. Pokud mají halo, halo to znamená, že to jsou youtubeři, že jo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • RIMSY byl ze studia vyhozen 3x. Jednou CIVALem a 2x Grygarem. (ČSFD)

Reklama

Reklama