Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

misik95 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný, ale dodíval jsem se na to jen proto, protože jsem hráč, i když v seriálu se v podstatě moc nehraje. Myšlenka parádní, ale ten výsledek mě moc neohromil. Hlavní postva mi není nějak moc sympatická, za to záporák The Law se mi zamlouval mnohem více spolu s Tedem Wongem. Nemluvě o překrásné Jenny Matrix. 55% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První série poměrně hezky natočená, snad až na předposlední díl, to jsem vůbec nepochopil. Mírně řečené odfláknuté. Johanna Braddy je vážně kus a zbytek praštěného týmu je hodně v pozadí hlavní dvoky. Prý se dokonce vzali WTF ? Seriál je však chytlavý 4* Druhá série spíš otravná až na poslední díl. Trošku to tvůrci sprznili. 3* ()

Reklama

Terzeus 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ sa na to pozriem z objektívneho hľadiska, je to teenagerský seriál s teen prvkami, ktoré sú okukané avšak sú spracované na slušnejšej úrovni. Avšak tu ide o fakt, že je to skôr typ seriálu "from gamers to gamers", teda ja ako milovník hier som si ho naplno užil a svoju cieľovú skupinu tým pádom seriál obľúbeného Freddieho Wonga uspokojil maximálne. Všetky tie teenagerské podtexty nabrali v námete videohier kompletne inú farbu, zaujímavosť a napätie. Navyše v prekvapujúco sviežom grafickom spracovaní a s fajn hereckými výkonmi (špeciálne Johanna Brady je super). Na druhú sériu sa neviem dočkať a udeľujem slabších 90%, teda päť hviezdičiek. Ak by som šiel na štyri, bolo by to vzhľadom k pointe seriálu a hlavne jemu cieľu (zabaviť hráčov seriálom o videohrách a hraní) nefér hoci to nie je dokonalá vecička po filmárskej stránke. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, v poslední době mi fanouškovsky sponzorované seriály přijdou mnohem lépe zvládnuté, než to, co je běžně k mání. Tohle je výborný příklad - má to spousty dobrých nápadů, geekovského fanservisu a díl od dílu se zlepšuje i podání divákovi, čili vizuál. A že to nemá pořádnou příběhovou linku? Bitch please, co dneska má? ()

1mikeF 

všechny recenze uživatele

Freddie W zúročil několik let blbinek a nacpal je do devíti epizod webseriálu za zlomek rozpočtu reklamy na prací prášek. Hlavnímu záporákovi dal další úroveň nesympatičnosti, když ho nechal hrát přehrávajícím nemehlem. Hlavní hrdina průměr a Johanna Braddy dokazuje, že si už něco odehrála a navíc je to kočka. Kdyby se toho chytla nějaká televizní stanice a druhá řada vznikla jako svébytný seriál se stejnou nadupaností, vůbec bych se nezlobil. A jako bonus: Nebyl tam žádný upír, juchů! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Představitelé postav Briana D Josh Blaylock a Jenny Matrix Johanna Braddy jsou od listopadu 2012 manželé. (Cocacolix)
  • Tvůrci pořadu si v seriálu zahráli, scenárista Brian Firenzi hraje záporáka Zákona, režisér Freddie Wong hraje učitele rythm gamingu, Will Campos hraje ShotBota a Matt Arnold si zahrál v seriálu dvě vedlejší postavy. (Alpachino)
  • Jeden ze spoluhráčů Briana D (Josh Blaylock) má nick Jumpin' Jacks (Joey Scoma), čímž film odkazuje na postavu ze hry "League of Legends" jménem Jax a jedna z jeho schopností je právě skok. (Harroc)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno