Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

misik95 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně špatný, ale dodíval jsem se na to jen proto, protože jsem hráč, i když v seriálu se v podstatě moc nehraje. Myšlenka parádní, ale ten výsledek mě moc neohromil. Hlavní postva mi není nějak moc sympatická, za to záporák The Law se mi zamlouval mnohem více spolu s Tedem Wongem. Nemluvě o překrásné Jenny Matrix. 55% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Community pre Youtube generáciu. S kolísavou kvalitou humoru (hlavne prostredná séria je dosť veľkým úpadkom kvality), s relatívne vydarenými trikmi, viacerými obstojnými nápadmi, so slušne písanými vzťahmi a hlavne s prekvapivo funkčnými emóciami a to hlavne ku koncu. Sem tam sa zadarí aj vydarené cameo. Z námetu sa dalo vyťažiť určite viac a vedel by som si predstaviť remake alebo pokračovanie bežiace na komerčnej tv. Príjemné dojmy zo záveru naviac len tak nevyprchávajú a dávajú zabudnúť na hluché miesta 70% ()

Reklama

1mikeF 

všechny recenze uživatele

Freddie W zúročil několik let blbinek a nacpal je do devíti epizod webseriálu za zlomek rozpočtu reklamy na prací prášek. Hlavnímu záporákovi dal další úroveň nesympatičnosti, když ho nechal hrát přehrávajícím nemehlem. Hlavní hrdina průměr a Johanna Braddy dokazuje, že si už něco odehrála a navíc je to kočka. Kdyby se toho chytla nějaká televizní stanice a druhá řada vznikla jako svébytný seriál se stejnou nadupaností, vůbec bych se nezlobil. A jako bonus: Nebyl tam žádný upír, juchů! ()

Prothean 

všechny recenze uživatele

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Tři a půl hvězdy, třetí série nebyl můj šálek kávy. Efekty nejlepší, objeví se tu nejvíce hvězd, např. Conan O'Brien nebo McHale, ale VGHS mělo být především zábavné. První dvě série jsou super a člověk se hodně nasměje, kolik je tu narážek na různá odvětví her, kultury nebo klišé. Nejlepší postavou naprosto suverénně byl ředitel Calhoun (Harley z Epic Meal Time), jeho hlášky neměly chybu, druhá nejlepší postava The Law, alespoň v prvních dvou sériích, a krásná Ki. Závidím Tedovi :) Drifting byl super, Field of Fire už tak moc ne. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Freddie Wong v seriálu také vystupuje pod svým vlastním jménem jako učitel Rythm Gamingu a hraje také otce Jimmyho Wonga, který je ve skutečnosti jeho bratr. (Alpachino)
  • Soundtrack k seriálu nahráli filharmonici města Prahy. (Harroc)
  • Jeden ze spoluhráčů Briana D (Josh Blaylock) má nick Jumpin' Jacks (Joey Scoma), čímž film odkazuje na postavu ze hry "League of Legends" jménem Jax a jedna z jeho schopností je právě skok. (Harroc)

Reklama

Reklama