Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Video Game High School je vysnívaným projektom prevádzkovateľov úspešného Youtube kanálu "freddiew", na ktorom autori Freddie Wong a Brandon Laatsch každý týždeň vydajú akčne zamerané video na nejakú tému. Prezentujú v nich svoje schopnosti narábať so špeciálnymi efektami za malé peniaze. VGHS je ich prvým "dlhotrvajúcim" projektom, na ktorý peniaze zháňajú s pomocou ručiteľov-fanúšikov.
Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, keď všetci budú hrať videohry, pretože eŠport bude najväčším športom na Zemi. A najlepší z najlepších sa dostanú na Video Game High School.
VGHS je akčno/komediálna web séria o priateľstve, prvých láskach, ale najmä o perfektných "headshotoch". Sledujeme príbeh mladého FPS hráča Briana, ktorého život uviazol v malom meste, no to sa náhle zmení, keď ho prijmú na vysnívanú školu - VGHS. Brian sa zamiluje, ale aj zapletie a urobí si nepriateľov. Skončia jeho sny v troskách skôr, než vôbec začnú? Alebo sa mu podarí ich vyriešiť a stane sa majstrovským hráčom, na čo bol predurčený? (jaqubko)

(více)

Recenze (78)

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Udělat webseriál a vložit do něj všechny efekty a triky je dobrý nápad, ale děj je trochu slabší, asi jsem čekala něco víc. * dolu dávám hlavně kvůli postavám, nemůžu říct, že by mi nějaká z nich přišla sympatická. Jinak efekty na úrovni, při bojových scénách bych neřekla, že koukám na "amatérský" počin. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

VGHS byl pro mě taková jednohubka :) Líbil se mi ten nápad, videoherní vysoké. Máme super padoucha Law, kterej je dokonalej, výborná postava!!! Pak krásku Jenny Matrix, kterou máte rádi a chce si s ní hrát! Pak je tu hlavní hrdina veverka Brian D, kterej je fajn a tak nějak podvědomě mu fandíte, aniž by jste chtěli. Pak tu máme éterickou bytost Ki a driftera a špatného hráče na kytaru mladého Theodora, jak by řekl Drift King :) Dohromady je to všechno spojené Freddie Wongem a docela to šlape. Jsem zvědav na druhou sezónu a přál bych jí aby byla minimálně tak dobrá jako ta minulá... UPDATE: 2.sezóna. Musím říci, že mě bavila asi o něco málo méně než první, ale přesto jsem se těšil na každý nový díl a netrpělivě vyčkával. Ani nechápu jak to tenhle webseriál dělá, ale dělá to dobře a nyní se zase těším na třetí sezónu :) ()

Reklama

Prothean 

všechny recenze uživatele

Na obyčejný web-seriál mělo všech 9 dílů hezké vizuální efekty, Freddymu Wongovi se tohle fakt povedlo, a o téhle škole se nejspíš zdá ve snech každému hráči videoher. Každopádně herecké výkony nebyly až zas tak úžasné ale to se dá pochopit když je to seriál, který nahrajete zdarma ke shlédnutí na Youtube, ale jednotlivé díly mohli být o něco delší mohli mít alespoň tak dvacet minut, protože u tohohle seriálu je hodně co ukázat. ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Mně se prostě hrozně líbí nápad spojit klasické americké teen high schoolovky s pařanstvím. Zatímco v "normálním světě" by taková Jenny vypadala jako obltoustlá brýlatá pařanka, tady je nejvíc sexy babe - protože nejlíp paří. Milá osůbka je zde Ki, která programuje i děti pro děti, místo subkultur tu máme drifťáky, FPSáky; no a máme tu i tajné sny o bytí nejlepším DXMistou :-) Myslím, že tak dobrý nápad lépe zpracovaný mít nemůže, ale právě kvůli tomu nemůžu dát 4 nebo 5 hvězd - protože s Oscarovými velkofilmy se to prostě (co se zážitku a zanechaném dojmu týče) srovnávat nemůže. Ale jinak fakt fajn! :-) ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, v poslední době mi fanouškovsky sponzorované seriály přijdou mnohem lépe zvládnuté, než to, co je běžně k mání. Tohle je výborný příklad - má to spousty dobrých nápadů, geekovského fanservisu a díl od dílu se zlepšuje i podání divákovi, čili vizuál. A že to nemá pořádnou příběhovou linku? Bitch please, co dneska má? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (14)

  • Úplně v posledním díle seriálu, když  Ted Wong, kterého hraje Jimmy Wong mluvil s BrianemD v podání Joshe Blaylocka, na první střih Jimmy nečekaně šáhl do stánku s občerstvením a vyndal dort  a popřál Joshovi, protože ten den měl narozeniny, herce tak naprosto zaskočil přímo v akci. (Alpachino)
  • V 2. sérii byla hlava (helma) postavy ShotBot zdokonalena vizuálně, i co se týče větrání a výplně.V helmě z 1. série se prý podle herce Willa Campose nedalo vydržet více než 10 minut. (Alpachino)
  • Tvůrci pořadu si v seriálu zahráli, scenárista Brian Firenzi hraje záporáka Zákona, režisér Freddie Wong hraje učitele rythm gamingu, Will Campos hraje ShotBota a Matt Arnold si zahrál v seriálu dvě vedlejší postavy. (Alpachino)

Reklama

Reklama