Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katolícky kňaz sa snaží vyliečiť svojho 13-ročného mladšieho brata Jimmyho, ktorý je posadnutý diablom. Posadnutosť je však taká silná, že mu už niet pomoci, a tak ho zatvoria do ústavu pre duševne chorých. Jimmymu sa odtiaľ čoskoro podarí ujsť spoločne s armádou detí, ktoré zdieľajú jeho vražedné túžby. Spolu začnú unášať ľudí z mesta do opusteného zámku, ktorý je plný podzemných tunelov s mučidlami. Medzi unesenými je aj katolícky kňaz, doktorka, učiteľka a dokonca aj Jimmyho matka. Kto z nich má šancu prežit? (kubqo)

(více)

Recenze (38)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No já nevím, já tyhle low low low budget horory příliš nemusím. Torture Chamber má sice slušnou kameru,zajímavé prostředí a Oldschool inspirace jde cítit z každé minuty, ale jakmile příjde na scénu gore či nějaký hororový prvek, tak to celkem pokulhává. Námět je sice obstojný, ale nedostal právoplatné zpracování, což mi nedovoluje jít výše než přes 3*. Hodně mi film svým pojetím i lookem připomínal podobnou nezávislárnu Found. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupá amatérská pičovina určena výhradně narušeným narkáčům jako tuhle Smaženic. Je až zarážející, že něco takového nezůstane někde v honící sekci slavné Assbukové skupiny Dement CZ/SK, a narazíte na to i v běžné distribuci. Takže netrpíte-li diagnostikovanou poruchou osobnosti, kterou sveřepě léčíte pravidelným čicháním průmyslových rozpouštědel jako náš milý eskapistický pacient Mojmír, doporučuji si místo toho raději zpola rozmrazit kus vepřové flákoty, pocákat ji kečupem a hodinu a půl ji chaoticky přesouvat po kuchyni. Bude to daleko mrazivější a mnohem větší džalo hárdkór než tohle přiblblé a trapné domácí video a strach z toho, že si uděláte na lince pěkný bordel, vás naprosto ochromí. Prostě takový Birdman pro feťáky a psychotické socky, dost se divím, že to chybí v letošních osralových nominacích. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Atmosféricky celkem slušné, technická stránka věci relativně zvládnutá a námět neurážel. Ale nevzpomenu si, kdy jsem viděl něco tak mizerně zahraného. Ne že by to tam jeden nebo dva herci kazili ostatním. Tady byli vyloženě špatní všichni a pohodlně by je přehrál kdokoliv z učínkujících v céčkových monster hororech. Škoda. 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vesnice prokletých? Kukuřičné děti? Toxické děti? Ne, popálené děti. Poněkud bizarní snímek mi připomněl podivné filmy 60. a 70.let. Nejdříve to vypadalo na Vymítače, pak jen spekulace o démonovi, Kingova Žhářka a nakonec předání pekelného žezla. Divné filmy mám rád, ale tenhle mi úplně nesedl. Je dobré, že obsahuje poměrně dlouhé pasáže bez mluvení. Jinak autor se zřejmě nemohl rozhodnout, zda upřednostnit atmosféru nebo gore, a proto je ve filmu od každého jen trochu. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Vypadalo to, jako by to režíroval Roman Vojkůvka a to není rozhodně kompliment, ani pro film, natož pro Vojkůvku.Příšerně iritující amatérská debilita, s nulovým scénářem a naprosto tragikomickými výkony všech herců.Dlouho jsem neviděl nic tak ubohého a laciného.Nechápu ty * tady od těch hororovejch nuru vole.Liberationis je o proti tomu napínavej ''masakr¨.Nechápu, jak se vůbec tyhle ubohý sračky můžou dostat do distribuce, tohle nemá s filmem nic společného.0%. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama