Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (94)

loki5 

všechny recenze uživatele

U tohohle hodně záleží na tom jestli je divák sám rybář či ne. A jelikož se k tichým bláznům sám počítám tak dávám 1* navíc. Zajímavě pojatý cestopis z celého světa kde ale cílem nejsou místní lidi ale místní ryby. Stojí za to rozhodně vidět. I když je spoustu věcí trošku manipulativních a trochu zdramatizovaných (vždy cílovou rybu chytí až poslední den :-)) rozhodně je obdivuhodné co tohle lidské párátko podstupuje aby chytilo tu svojí rybu. Rybář může jen tiše závidět a čekat tady v Čechách na rybu, která má alespoň míru :-) 75% ()

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašně nahraný! Vágner pořád zdůrazňuje, jak mu jde o život, že on je nej a nikdo jiný ryby, které on chytá, ani neviděl. Musel jsem přepnou program, když jel v Indii vyzpovídat ženu, kterou údajně napadl u řeky tygr, aby se vzápětí mohl krčit ve stanu a hlásit, že kolem něho něco chodí. Každá z ryb které Kubík chytá běžně žere lidi a on se mezi nimi potápí. Všichni mu říkají, že expedici nemůže přežít.... Pořád samé zdůrazňování v jak hrozném je nebezpečí. Jsem na to už alergický ()

Reklama

vojta123 

všechny recenze uživatele

Já jakuba beru jako rybáře,který toho dost dokázal ale nelíbí se mi, jak to všechno zveličuje ale na druhou stranu v druhé sérii, která mimochodem ted běží v tv je o dost lepší protože už to není jen o rybaření a jeho blbých řečích ale taky je to více cestopisné a to se mi na tom líbí a je vidět ,že se z předchozí série dost poučil. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Na NG channel som narazil na anglickú verziu tohto dokumentu. Tak som snoril na nete a zistil som, že niečo podobné robil Jakub Vágner aj pre ČT. S radosťou som sa pustil do sledovania a musím povedať, že je to veľmi profesionálne spravené. Na Jakubovy je vidieť ako miluje prírodu a čo všetko je ochotný podstúpiť pre jej ochranu a rozšírenie vedomostí. Zábery sú krásne a komentár perfektný. Len škoda, že priebeh je skoro vždy podobný. Na úvod chytí z loveného a požadovaného druhu menší kus, potom príde časť keď sa mu vôbec nedarí a nakoniec ulovenie kapitálneho úlovku. Ale tie ryby sú úžasné. Vôbec som netušil, že v sladkej vode môžu byť až také hovädá :-D ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Vágner chytí rybu, políbí a pustí. No a co. Nebo by zdejší uživatelé byli radši kdyby ji přetáhl klackem a sežral? Nevim jak Vám, ale mě to přišlo celkem zajímavý celkem zábavný a sympaticky dlouhý. Sice se o rybě víceméně nedovíme, ale srát na ryby. Hlavně že víme, na co je chytit a jaký potvory žijou ve vodním světě. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama