Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Retrospektivní dokument o natáčení klasického hororu Návrat oživlých mrtvol. (sator)

Recenze (6)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Naprosto luxusní záležitost a povinnost pro všechny fanoušky ROTLD.Vidět herce i tvůrce po skoro 30ti letech od vzniku jak vzpomínají na natáčení je skvost ale záběry z natáčení a kapitola o tarmanovi je totální orgáč.Nejlepší Making of jakej sem kdy viděl.Teď můžu říct že ten film znám dokonale z obou stran.Doporučuju ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik pre mňa kultového horroru Návrat oživlých mrtvol, som si nemohol nechať újsť aj tento dokument. A toto je fakt najlepší dokument aký som kedy videl. Dozviete sa tu všetko, všetko... No čo napíšem? Každý fanda Návratu... si to musí pozrieť. Povinnosť! ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Příjemný dáreček k 30. výročí vzniku jedné z největších hororových legend osmdesátých let. Já, jakožto obrovský fanoušek tRotLD (Top Ten), jsem si hned od prvních minut mlaskal pod fouskama a vydrželo mi to celé dvě hodiny. Plnou palbičku sice nemůžu dát za absenci nakouknutí do kuchyně speciálních efektů a masek (tahle kapitola mi tu opravdu citelně chyběla), ale jako nostalgické ohlédnutí na zrod kultovní splatter-punkové zombie komedie funguje tento dokument naprosto parádně. Nechybí tu snad nikdo z herců a těch nejdůležitějších tvůrců. Dokonce i titulky to má v komiksovym módu! Mňamy mňam, chrochty chrocht...! Všem zúčastněným tedy velké díky a Danu O'Bannonovi budiž země lehká. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem včera večer narazil úplně náhodou. Dan O'Bannon toho pro hororový žánr udělal opravdu dost, takže si podobnou poctu určitě zasloužil a ač zombíky moc nemusím, tak se mi tento dokument docela líbil. A to hlavně proto, že právě ony byly potlačeny do pozadí a vše důležité jsem se dozvídal hlavně z jednotlivých rozhovorů a ukázek (to hlavně po trikové stránce). Takže určitě zklamán nejsem, spíš příjemně překvapený. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We´ll make love until we die... Vynikající ohlédnutí za jednou kultovní klasikou, kde štáb i herci dokazují, jak hluboko pod kůží jim zůstala. Tradiční poplácávání po zádech vynahrazují ironické komentáře všech zúčastněných (a že na nich producenti nešetřili), enormní množství informací a opravdu dujemná pocta Danu O´Bannonovi. Ve výsledku ´sem jenom litoval, že More Brains mají jen 120 minut a ne dvakrát tolik. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama