Reklama

Reklama

Bon Jovi: Live at Madison Square Garden

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (6)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemný koncert z turné k Lost Highway. Rozjezd fajn, prostředek trochu zbytečně pomalý. Bon Jovi se v průběhu koncertu úžasně hlasově rozjede.. Zajímavé je, že song I'll Be There For You zpívá Sambora. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Koncert zaujímavý len pre sklaných fanušíkov Bon Joviho, playlist totiž obsahuje veľa pesníčok na jedno brdo, a tým pádom je dojem zliaty do jednej ošmirglovanej roviny. Madison Square Garden je naviac miesto, kde ľudia obklopujú javysko v 360 stupňoch, takže tretina ľudí vidí na živo len ich zadky. Samotná show je priemerná, v dnešnej dobe až prekvapivo nenápaditá. Hodnotiť to ale musím aj tak lepšie, pretože Jovi je neuveriteľný spevák - od začiatku do konca páli všetky výšky naplno a v predpísanej polohe - možno najvyššie napísaných pre mužský hlas vôbec. (Axela Rosa nepočítám, ten síce spieva v kontratenorovej polohe, ale baritonové polohy na koncertoch nezvláda, zatialčo Jovimu celkom znejú...). ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Za najtvrdšiu formu hard rocku považujem tvorbu austrálskej kapely AC/DC. Veľmi výrazné hard rockové skupiny boli aj napríklad Guns´n´Roses, Aerosmith alebo starý dobrý Kiss. No najväčšou stálicou a kráľom tohto melodického rockového subžánru je charizmatický americký spevák Jon Bon Jovi a jeho zohratá kapela. Formácia Bon Jovi začala hrať v roku 1983 a je aktívna dodnes. V roku 2009 predviedli svoju vymakanú hard rockovú show na koncerte v new yorkskej Madison Square Garden. **** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rocková kapela Bon Jovi to z New Jersey, odkud pochází, nemá do Madison Square Garden v New Yorku zase až tak daleko. Parta kolem charismatického frontmana Jona Bon Joviho, a pro mě nejlepšího rockového umělce všech dob, odehrála většinu svých melodických pecek a fláků a že jich za svoji kariéru mají bezpočet. Až Johnovi zase dorostou vlasy a do kapely se vrátí basista Alec John Such, bude to za plný počet. 80% ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Režie: Anthony M. Bongiovi, Brian Lockwood - Skladby: 1.Lost Highway 2.Born To Be My Baby 3.Blaze Of Glory 4.It's My Life 5.Keep The Faith 6.Raise Your Hands 7.Living In Sin/Chapel Of Love 8.Always 9.Whole Lot Of Lovin' 10.In These Arms 11.We Got It Going On 12.I'll Be There For You 13.(You Want To) Make A Memory 14.Blood On Blood 15.Dry County 16.Have A Nice Day 17.Who Says You Can't Go Home 18.Hallelujah 19.Wanted Dead Or Alive 20.Livin' On A Prayer 21.You Give Love A Bad Name 22.Runaway 23.Bed Of Roses ()

eba 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem navštívila koncert Bon Jovi u nás v Praze a ta atmosféra se nedá popsat. Tenhle koncert znám už delší dobu a když ho sleduju atmosféra se vrací. Bon Jovi forever ! ()

Reklama

Reklama