Reklama

Reklama

Neoneun pet

Obsahy(1)

Eun-Yi je redaktorkou módneho časopisu. Jedného dňa nájde pred svojim domom tanečníka In-Ha, priateľa jej brata, ktorý si hľadá slušné bývanie. Keďže nemá kde bývať, prisľúbi Eun-Yi, že jej bude hrať zvieracieho maznáčika. Eun-Yi v tom vidí spôsob, ako sa vyrovnať so stratou jej zosnulého psa Moma. Veci sa však skomplikujú po príchode jej starej lásky z vysokoškolských čias. (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Absurdní! :D Ale i přesto sledovatelné :) Navíc snad nikdy nebudu schopná odolat mému Jang Geun Seokovi, i když v některých scénách (zejména tanečních) vypadal opravdu jako holka :)). K filmu - příběh je vážně bizardní a abych pravdu řekla, nijak extra mě nezaujal. Kdyby nebylo sympatického hereckého obsazení, asi bych to ani nedokoukala. Je tam několik scén, které mě hodně rozesmály, ale celkově to prostě není to pravé ořechové. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, ale ani Jang Geun-seok nemůže nahradit MatsuJuna z japonské verze. Neznat ji, tak by mi tady dost věcí připadalo nelogických a nedotažených. Původně jsem na korejskou verzi vůbec nechtěla koukat, ale právě mužský hrdina mě "ukecal". Bylo tam pár chvilek, kdy jsem se uchechtla, ale výsledný dojem veškerý žádný. A protože jsem Kimi wa petto hodnotila třemi hvězdičkami, tak tady prostě musím jít mnohem níž. Jedna z nejslabších korejských věcí, které jsem zatím viděla. ()

Reklama

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Jo je to možná pro někoho bláznivé, ale mně to přijde jako vtipný nápad. Neviděla jsem japonskou verzi, ale chystám se na ní už brzy. A ano JKS v tom hraje celkovou roli (v mém hodnocení) ty jeho vlasy a pohledy taneční kreace :)) tomu se nejde než nesmát a žasnout nad tím. Celkově se mi líbily i vedlejší postavy a hlavní hrdinka Ha Neul Kim je mi velmi sympatická. (Viděno už několikrát a pouze v korejštině. sakra kde seženu titulky? nebo nebudu líná si je najít? :) ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Moje objektivita vylítla komínem. Vím, že to má hodně much, ale když já už to viděla třikrát a pořád se u toho směju. Bez znalosti seriálu to nemůžu doporučit, protože děj je tak neuvěřitelně zkratkovitý, že když to člověk nezná, tak mu chování některých postav musí přijít nelogické. Protože já ale seriál znám (a mám ho hodně ráda), můžu si dovolit přimhouřit oko (nebo možná i obě). Všechny scény, kdy In Ho byl za Moma jsou dokonalé. Když se k tomu ještě přidá bitka, je to u mě 5*. A ano, jsem fanynka Jang Geun Suka:) ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl před více než 5 lety, tehdy jsem to pouze ohodnotil a neokomentoval. Jenže co čert nechtěl - pořád mi ten film v hlavě vězí nebo chcete-li, neustále se mi tento film připomíná v podobě nočních můr. Proto jsem se rozhodl cestou komentáře s tímto filmem zúčtovat jednou pro vždy. Pustil jsem si ho (za pomocí rychloposuvu) znovu a zjistil jsem, co se mě na tom vlastně pořád tak straší. Rozhodně to není Kim Ha-neul, krásná a talentovaná herečka. Není to ani celkem originální námět, ani sterilní romantika (tolik příznačná pro většinu korejských romantických komedií) a ani to nejsou muzikálové vložky. Vadí mě na tom jedno - tohle se přece nejmenuje Fucking Amal ani Fucking Soul nebo cokoli jiného z...propadeného. Tohle není romantická komedie o dvou lesbách! A přesto, když se na Jang Geun-suka dívám, jsem na pochybách. Takhle zženštělého chlapa snad nenajdete ani ve filmech pro čtyřprocentní dospělé. Vlastně ho celkem lituji, zřejmě ho tvrdě pohltil svět modelingu, jemuž se věnuje od pěti let (dobrovolně?), a proto se chová, jak se chová, a vypadá, jak vypadá. A víte, co je největší bizár? Že jsem tomuhle hlavobolu kdysi napálil čtyři hvězdy (horším hlavobolem je jen Jim Carrey ve filmu Cable Guy, ale ten se mi podruhé fakt pouštět nechce). 40 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama