Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Brendo, Brendo, vydrž, já ti to tam dám zpátky (vyhřezlé metry střev, hm, vyhřezlé, ona vlastně druhá půlka těla jaksi není...)!" Taškařice kopírující zčásti klasické Čelisti (chycený žralok není hledaný zabiják) má zajímavý námět. Průšvihem jsou digitální efekty...nebýt jich, možná by vznikl snímek podobný Chvění (s půvabnými mechanickými červy). Potěšily mě krásné záběry na moře a pobřeží ostrova. Hvězdu musím přidat za to, že zpočátku nekrvavý snímek směrem k závěru přitvrdil (byť já bych to udělal minimálně na způsob Jacksonových Živých mrtvých). Kromě vnitřností se tak divák dočká i věder krve.... Jinak samozřejmě hrubě nenáročná zábava, leč na odpad znám spousty onačejších kandidátů. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná síla "Whaaaaaat?!!!!" momentů! :) Rozpočet na tenhle film musel být tak 1000 dolarů max. "Velká" očekávaná letní párty na pláži......až na to že se tam "mačká" asi 20 lidí v jednom záběru a v druhým mají mezi sebou rozestup 5 metrů!! :-D Prostě pecka! A ten konec! Doporučuji s přáteli a velkou kopicí alkoholu atd. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Preľaknúť sa pri tom nedá ani náhodou, ale nasmiať do sýtosti, ak to beriem ako sebaparódiu, mohol by som snáď počet hviezdičiek aj zdvojnásobiť, ak hodnotím hororovú stránku tohto hororu, musel by som ísť niekde pod bod mrazu, pretože samotný nápad z piesočným žralokom je tak uletený, že sa žiaden seriózny dej na ňom už z princípu založiť nedá. Tak či tak, komédiu čo by ma pobavila aspoň tak ako tento tu mišmaš som už veľmi dávno nevidel... Len sa bojím, že show must go on a pokus číslo dva na tuto tému by mi už mohol byť fakt osudný.. Ale evolúcia si stále cestu nájde... :D ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadil by mi ani tak nápad, že žraloci plavou v písku. Samozřejmě že je to nesmysl, ale to je znát už podle názvu, takže nikdo nic realistickýho ani nečekal, že? Co mě vadilo ale fakt strašně, bylo jakým způsobem je tenhle přiblblý nápad realizovaný. Co je to za postavy? A za herce? Je to skutečně jako parta pornoherců, kteří se pokouší o "opravdové" herectví. Hrát neumí opravdu nikdo, všichni jsou šerední, nesympatický, scénář je přiblblej, a nikde žádný zajímavý nápad jak to vyřešit, nebo zakončit. Je to totální odpad. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Sand Sharks je hlavně komedie a já si to tak i pouštěl. Nejspíš jsem podle hodnocení ostatních udělal dobře,protože já se u filmu parádně bavil. Herecké výkony nestojí za řeč to samý většina triků na úrovni TV filmu,ale ani tyhle (chyby) my nevadily. Navíc žraloci v písku je bezva nápad. Silné 3*,ale já dam 4* a nebudu jich litovat. 66% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)
  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama