Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film, který má snahu, ale nemá výsledky. Rozhodně nejde o čistokrevný horor, jak si tu někteří naivové myslí. Je to hororová komedie, kde humor funguje jakž takž, ale napětí vůbec. Postavy jsou otravné, triky ucházející a Edward Furlong by měl navštívit Rajko Dolečka. Jinak je ale Arachnoquake velká švanda. Některé nápady jsou ambiciózní, jiné blbé a záběry z ulic města, kde se hlavní hrdina snaží zastavit pavoučí apokalypsu a o pár ulic dál lidi normálně chodí do práce, jsou k nezaplacení. A ta scéna okopčená z Harlinova Deep Blue Sea... Arachnoquake pobaví, ale nenadchne. Škoda, mělo to na víc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

SyFy se zase jednou "pospajdřilo.":) Po delší době se jedná o vysoce kvalitní béčko a myslím, že podobné "projekty" by měly být povinně zařazeny do žánru "komedie." Arachnoquake je naprostý úlet a co se týče podobných filmů, jedná se o dílo s největším výskytem zdrcujících hlášek za dobu 30 minut, jaké jsem kdy zhlédla.:) Překvapivě po herecké stránce velmi solidní, zejména mě zaujal fešný týpek v modré košili, který docela uměl:) Pak tu také máme obtloustlého Eda Furlonga, jehož kariéra se nyní nachází v nížinách a svým talentem plýtvá pro špatné a nevydařené filmy. Ten má na starosti autobus plný hysterických a plačtivých členek baseballového týmu. Všichni se musí semknout a zjistit, jak ty obludy z pekel porazit a poslat je tam, kam patří. Fenomenální dílo:) "Jdou po nás, už jsou tady!" - "Volejte deratizátory, volejte policii." - "Obří pavouci, někteří jsou velcí jako trpaslíci.", "Hemží se to tady obříma pavoukama, prosím tě, řekni, že to není tvoje vina." :) ()

Hexa 

všechny recenze uživatele

No, co si budem povídat, vážně se ten film brát nedá... Ale občas tam jsou fajn scény! Například scéna "zpomalená smrt v lese", kdy se osoba A otáčí 1 minutu aby pak další 2 křičela "jméno osoby B", zatímco osoba B s pár plamínky na budně v agonii umírá. Čímž se dostávám k dalšímu skvělému bodu: multifunkční pavouci, kteří nejenom SPOILER! že neuvěřitelně rychle rostou, nýbrž též mají zabudovaný plamenomet, vystřelují pavučinu a dokonce vysávají mozek brčkem! A to zdaleka není vše. Nicméně tyhle "perly" tu nehoráznou blbost nezachrání. Děj je děravý a herci strašní. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jumbo spiders, some as big as dwarves! 1) Jak už název napovídá, těžko budete hledat větší blbost v nejhlubších análech filmového průmyslu. Hluboce céčkovému snímku nelze upřít, že jde přímo k věci - první pavouci se objeví hned na začátku filmu a scénáristé diváka, věru, zbytečnými rozhovory nezatěžují. Filmové dialogy jsou tak blbé, až jsou chvílemi hezké. 2) Sledovat toto dílo společně s partou dalších zhulenců, asi bych byl spokojen a bavili bychom se dobře. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno