foto

Bug Hall

  • nar. 4.2.1985 (35 let)
    Fort Worth, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 This is the Year
2018 North Blvd
2016 Shadow People, The
2015 Body High
Subterranea
The Deadliest Gun
2014 Malí uličníci: Záchranná mise
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Fortress
Karaoke Man
Pavoukotřesení (TV film)
2009 Camouflage
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
2008 Vteřiny před koncem světa
2005 Márnice
2003 Měsíční záliv (TV film)
Prázdniny v Arizoně
Solitaire
Stopy (TV film)
2002 Najděte stopu (TV film)
2000 Vynechané stránky
1998 Mel
Safety Patrol (TV film)
1997 Herkules
Miláčku, zmenšil jsem nás!
1996 Blbouni
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
1995 Lincolnův syn (TV film)
Zelenáči
1994 Malí uličníci

TV seriály

2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
2014 Revoluce (TV seriál)
Vyhlašení nezávislosti (S02E22)
Den obětí války (S02E21)
Proč bojujeme (S02E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Středem pozornosti (S06E13)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Bezděčná reakce (S01E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Já, svědek (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojchyba (S13E12)
2012 Nikita (TV seriál)
Crossbow (S02E22)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Sestry navěky (S04E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Halucinace (S06E19)
Kriminálka New York (TV seriál)
Indelible (S08E01)
2010 Nikita (TV seriál)
The Recruit (S01E07)
Božská mrcha (TV seriál)
You Can't Save Them All, Grace (S03E13)
2006 O.C. (TV seriál)
The Heavy Lifting (S03E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Spanilá jízda (S05E07)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Ztracená generace (S02E11)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Viva Las Vegas (S05E01)
Čarodějky (TV seriál)
Mafie magie (S07E08)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 This is the Year

Host

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky