Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví o emotivně nestabilní Ashley. Když zjistí informace o místním mýtu o sériovém vrahovi, kterého je možné vyvolat přes internet, začíná mít podezření, že je jeho další obětí. Je to ale opravdu tak? Nebo je to vše její chorá představivost? (LIVINGDEAD)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Názov filmu by som skôr zmenil na "Lol". Film, ktorý sa v traileri tvári ako nervydrásajúci slasher totižto stojí za prd a pre budúcich filmárov, ktorí by chceli natočiť niečo v tomto žánri by mal slúžiť ako výstraha, že sa treba otočiť o 180 stupňov. Keď k tomuto mixu z Candymana a Death Note pridám totálne nesympatický casting a prakticky žiaden mord, nevidím dôvod prečo by som mu mal dať nejakú *. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Taká klasická teen vyvražďovačka bez nápadu ale zo sympatickými herečkami.Aj sa troška zasmejete a poviete si že niektoré tie postavy sú čistý debili a príbeh je len zo zúfalých výkrikov tvorcov natočiť aspoň troška originálny slasher tak to nevyšlo.Ale nemôžem povedať že by ma film celkom nebavil.No ale lakačky ma dostali,viac krát sa mi stalo že som sa naozaj ľakol.Bez herečky M.Papalia by bol tento film pomalí nepozerateľný a pamätám si ju z podobného ale o veľa lepšieho filmu the den a práve ona to tam držala celé vo veľmi slušnom a hlavne pozerateľnom stave.A tá finálna pointa bola predvídateľná a minula sa účinku. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Fakt netuším co většina lidí proti Smajlíkovi má jelikož je to náhodou dost povedenej horůrek trošku jsem si vzpomněl na Candymana tam bylo 5x zrcadlo tady máme 3x chat holt nová doba nové technologie. Závěr filmu je dobrej nakonec fakt nevíte jak to teda s tím Smajlíkem je a můžete hádat jestli to je bubák z pod postele nebo jestli je virtuálně skutečný. Každopádně já se bavil film mě nenudil maska Smajlíka byla super a že to není nějak brutal mi nevadilo. Proxy byla kost a mít tam erotickou scénu s Ashley tak dám snad pět hvězd. Nebo víte co? Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. Řekl jsem to ze srandy. A jste mrtví všichni děcka být váma tak se neotáčím ;) ()

Havaj8 odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo to opravdu tak trapný, že se tu nechci ani rozepisovat. To že ti herci byli absolutní amatéři, to tak občas bejvá, ale ono tam nefungovalo vůbec nic. Všechno strašně ohraný, a to jak se to vysvětlilo ohledně Smajla a jak to celý skončilo. Je mi trapně ještě teď ráno za všechny, co se na tom podíleli. Takový filmy vůbec nesměj spatřit světlo světa. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

No, po tomhle filmu vám do smíchu zrovna nebude. Smiley je smutnou ukázkou toho, že čistý slasher je, bohužel, už dávno za zenitem. Obzvlášť ten typ teen-vyvražďovačky, kde hlavní slovo drží moderní technika jako notebooky a telefony. Podobný případ jako Chain Letter, což sice byla slabota, ale nepostrádala slušný mordy. Tady to však chybí, včetně napětí samozřejmě. Ještěže koncovka je celkem zajímavá: ta mi mimochodem připomněla jeden slasher z druhé půlky osmdesátých let, který předvedl podobný podfuck na diváka. Ale stejně je to bída. A přesný hodnocení? Za 31, 248%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Smiley prodal pouze 30 000 kopií. (Polgedney)
  • Smiley je založený na mýtu o „Bloody Mary“. (Polgedney)

Reklama

Reklama