foto

Dave Porter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta
2017 The Disaster Artist: Úžasný propadák
2016 Term Life
2012 Smiley
2005 Třetí přání

TV seriály

2020 Hightown (TV seriál)
Love You Like a Sister (E01)
2019 Preacher (TV seriál)
End of the World (S04E10)
Overture (S04E09)
Fear of the Lord (S04E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Hawaladar (č. 162) (S07E08)
Hannah Hayes (č. 125) (S07E07)
Dr. Lewis Powell (č. 130) (S07E06)
další epizody (8)
2018 Preacher (TV seriál)
The Light Above (S03E10)
Schwanzkopf (S03E09)
The Tom/Brady (S03E08)
další epizody (9)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Leland Bray (E01)
Preacher (TV seriál)
On Your Knees (S02E12)
Dirty Little Secret (S02E10)
Holes (S02E08)
další epizody (7)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Lucerna (S03E10)
Pád (S03E09)
Uklouznutí (S03E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Smokey Putnum (č. 30) (S05E01)
Pan Kaplan (č. 4): Dokončení (S04E22)
Pan Kaplan (č. 4) (S04E21)
další epizody (15)
2016 Preacher (TV seriál)
Call and Response (S01E10)
Finish the Song (S01E09)
El Valero (S01E08)
další epizody (10)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Klik (S02E10)
Na komoru (S02E09)
Fifi (S02E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (č. 98): Dokončení (S04E08)
Dr. Adrian Shaw (č. 98) (S04E07)
Drozdi (č. 53) (S04E06)
další epizody (23)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Marco (S01E10)
Pimento (S01E09)
Rico (S01E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Džin (č. 43) (S03E04)
Eli Matchett (č. 72) (S03E03)
Marvin Gerard (č. 80) (S03E02)
další epizody (16)
2014 Metástasis (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Děkabrista (č. 12) (S02E08)
Fronta (č. 74) (S02E05)
Dr. Linus Creel (č. 82) (S02E04)
další epizody (18)
2013 Rudá vdova (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Anslo Garrick (č. 16): 2. část (S01E10)
Anslo Garrick (č. 16): 1. část (S01E09)
Generál Ludd (č. 109) (S01E08)
další epizody (7)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (8)
2012 Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Řekni mé jméno (S05E07)
Odkup podílu (S05E06)
další epizody (8)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Střetnutí (S04E13)
Konečná (S04E12)
Průchod (S04E11)
další epizody (13)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
další epizody (13)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Albuquerque (S02E13)
Znovuzrození (S02E12)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
další epizody (13)
2008 Perníkový táta (TV seriál)
Mělo by to být bez násilí (S01E07)
Prázdné ruce (S01E06)
Šedá hmota (S01E05)
další epizody (7)
2006 Saved (TV seriál)

Dokumentární

2015 Documentary Now! (TV seriál)
The Eye Doesn't Lie (S01E04)
2008 Pátrání po klasických autech (TV seriál)
Větší, silnější, rychlejší