foto

Andrew James Allen

  • nar. 16.7.1987 (31 let)
    Redmond, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bankrot
Mississippi Murder
2014 Small Time
2013 Hansel & Gretel Get Baked
Město vrahů
Nečekaný nepřítel
Syrup
2012 Smiley
2011 Hyenas
2009 Pevné pouto
2007 Johnny Kapahala: Zpátky na prkně (TV film)
2005 The Unknown
2003 Recept na pohromu (TV film)
2001 Velké průšvihy Maxe Kyblíka

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
Saving Face (S02E04)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Art of the Deal (S03E10)
2016 Máma (TV seriál)
Blow and a Free McMuffin (S04E05)
2013 Storytellers (TV seriál)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
The Wheels on the Bus... (S08E08)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Endless Love (S04E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rozvodová párty (S07E17)
2008 Médium (TV seriál)
But for the Grace of God (S04E02)
2007 Žralok (TV seriál)
The Wrath of Khan (S01E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Lebka na předním skle (S03E01)
Odložené případy (TV seriál)
Thrill Kill (S05E01)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk pomáhá s výchovou (S06E05)
Pohotovost (TV seriál)
V jiném světle (S14E02)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S02E09)
První prezidentka (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2003 Run of the House (TV seriál)
2002 Fillmore! (TV seriál)
Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Kyra má kluka (S02E06)
Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky v trikotech (S05E05)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace