Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Jiskří to a třpytí se to, je to předvídatelné, a přestože se nemůžu zcela ztotožnit s vyzněním filmu, říkám si: proč ne! Snímek má neuvěřitelný tah zejména v první části, kdy čas teče téměř v realtimu a divák má možnost nechat se naprosto pohltit atmosférou, herecké duo však drží atmosféru i po zbytek filmu, byť tempo lehce klesne a začnou se objevovat klišé (kdo by to byl čekal ve filmu o lidských vztazích). Nevadí! ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost na kterou se dá dívat bez újmy na zdraví,což mě vzhledem k žánru a popisu filmu mile překvapilo. Některé scény jsou sice trochu zbytečně dlouhé a okolo poloviny film lehce ztrácí šťávu, ale na konci už to je zase ok. Nečekejte nic extra, ale rozhodně není třeba se tomuhle snímku vyhýbat. Naopak bych řekla, že to je taková ideální příležitost vypnout a trochu se zasmát, trochu zafilozofovat nad radostmi a strastmi života. ----"Něco vám řeknu. Jste připravení? Sex je mnohem lepší, dokud ho nemáte. Protože dokud ho nemáte, znamená to všechno.Víte, co tím myslím? Je to něco, o čem sníte. Jako by se celej váš svět točil jenom kolem...No, víte přece o čem mluvím. Ale potom...Potom to je jenom...Jenom sex..."---- Slabší 3 hvězdičky. ()

Reklama

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má byť sexuálnou komédiou pre tínedžerov, ale míňa cieľ tým, že zlyháva vo svojich postavách.Film potrebuje len viac vtipnejších vtipov. Zasmial som sa na dvoch scénach, čo je málo. Dialógy jednoducho nie sú dostatočne ostré, hoci režisér Kasdan má niekoľko presvedčivých nekonvenčných komédií. Scéna, kde Jane cúva od Davea, je takmer dokonalá. Ten malý pohyb hovorí tak veľa bez toho, aby povedal jediné slovo. Škoda, že že celý film nebol takto natočený. 6/10 ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Řadová teen romantika, kterou jsem si dal jen kvůli Britt Robertson. Její postavy sice začínají být povážlivě všechny stejné (takový Jason Statham v ženském a o dost hezčím provedení), což však neznamená, že si jí nemůžu užít, že? (...) Překvapivě jsem se k tomu již několikrát vrátil, takže přihazuju jednu šerifskou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama