foto

Joshua Malina

  • nar. 17.1.1966 (54 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pravidla neplatí
2015 Pant Suits
2014 Young Kieslowski, The
2013 Knights of Badassdom
2012 The First Time
2004 Nobody's Perfect
2003 Jane má schůzku (TV film)
Letuška 1. třídy
2001 It Is What It Is
Without Charlie
2000 It's a Shame About Ray
Jak si vzít milionářku (TV film)
1999 Zabijte ho!
1998 My Engagement Party
Skandál Bulworth
1997 Hlídači času
1996 Infinity
Just Friends
1995 Americký prezident
Oddělené životy
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 S nasazením života
V moci posedlosti
1992 Pár správných chlapů

TV seriály

2020 Perfect Harmony (TV seriál)
Know When to Walk Away (E11)
2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Take My Hand (S03E04)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Proměnlivá konstanta (S12E23)
Plagiátorské schizma (S12E21)
Definice postačování (S12E20)
další epizody (7)
2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Odklon finančních prostředků (S12E07)
Planetární kolize (S12E05)
Nedostatek finančních prostředků (S11E22)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
King of Camp (E05)
Tigerclaw (E03)
Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (17)
2016 Skandál (TV seriál)
That's My Girl (S05E21)
Trump Card (S05E20)
Buckle Up (S05E19)
další epizody (9)
2015 Skandál (TV seriál)
The Candidate (S05E11)
Baby, It's Cold Outside (S05E09)
Rasputin (S05E08)
další epizody (22)
2014 Extant (TV seriál)
Co se to děje? (S01E05)
Skandál (TV seriál)
Where the Sun Don't Shine (S04E09)
The Last Supper (S04E08)
Baby Made a Mess (S04E07)
další epizody (17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
Zločinné myšlenky (S15E23)
2013 Skandál (TV seriál)
A Door Marked Exit (S03E10)
YOLO (S03E09)
Vermont Is for Lovers, Too (S03E08)
další epizody (18)
2012 Christine (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
Blown Away (S02E09)
Defiance (S02E07)
Spies Like Us (S02E06)
další epizody (15)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rothmanova degenerace (S05E17)
Tip na dovolenou (S05E16)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Leap Year (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
Provo-Cation (S04E11)
Kumar vs. Kumar (S04E08)
další epizody (5)
Private Practice (TV seriál)
...To Change the Things I Can (S04E22)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Úterý smažených nočků (S04E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
2010 Backwash (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Priest Walks Into a Bar (S03E13)
The Born Identity (S03E11)
Son of Mann (S03E08)
další epizody (6)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Nightmayor (S03E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ďábel na oltáři (S05E14)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Training Video (S02E12)
One Night Stan (S02E06)
další epizody (6)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vlkodlak (S04E08)
Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
2008 Chirurgové (TV seriál)
V půlnoční hodině (S05E09)
Médium (TV seriál)
Car Trouble (S04E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
2007 Big Shots (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Demokracie (S03E18)
Devět manželek (S03E12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Padouchové (S10E16)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Al Smith Dinner (S07E06)
další epizody (18)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (22)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (21)
2002 Imagine That (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (6)
2000 Studio sport (TV seriál)
Quo Vadimus (S02E22)
La Forza Del Destino (S02E21)
Bells and a Siren (S02E20)
další epizody (13)
1999 Studio sport (TV seriál)
A Girl Named Pixley (S02E09)
The Reunion (S02E08)
Kyle Whitaker's Got Two Sacks (S02E07)
další epizody (21)
1998 Studio sport (TV seriál)
The Six Southern Gentlemen of Tennessee (S01E11)
Shoe Money Tonight (S01E10)
The Quality of Mercy at 29K (S01E09)
další epizody (11)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Have Cleared the Tower (E03)

Dokumentární

2018 Up to Snuff

Hudební videoklipy

1998 Pras feat. Ol' Dirty Bastard & Mya - Ghetto Supastar (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky