foto

Joshua Malina

  • nar. 17.1.1966 (52 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pravidla neplatí
2014 Young Kieslowski, The
2013 Knights of Badassdom
2012 The First Time
2004 Nobody's Perfect
2003 Jane má schůzku (TV film)
Letuška 1. třídy
2001 It Is What It Is
Without Charlie
2000 It's a Shame About Ray
Jak si vzít milionářku (TV film)
1999 Zabijte ho!
1998 My Engagement Party
Skandál Bulworth
1997 Hlídači času
1996 Infinity
Just Friends
1995 Americký prezident
Oddělené životy
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 S nasazením života
V moci posedlosti
1992 Pár správných chlapů

TV seriály

2018 Skandál (TV seriál)
Air Force Two (S07E13)
Allow Me to Reintroduce Myself (S07E12)
Army of One (S07E11)
další epizody (6)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
The Grant Allocation Derivation (S12E07)
The Planetarium Collision (S12E05)
Nedostatek finančních prostředků (S11E22)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
King of Camp (E05)
Tigerclaw (E03)
Skandál (TV seriál)
Something Borrowed (S07E07)
Vampires and Bloodsuckers (S07E06)
Adventures in Babysitting (S07E05)
další epizody (17)
2014 Extant (TV seriál)
Co se to děje? (S01E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jarní míza (S15E24)
Zločinné myšlenky (S15E23)
2012 Christine (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Other Woman (S02E02)
White Hats Off (S02E01)
Grant: For the People (S01E07)
další epizody (9)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Rothmanova degenerace (S05E17)
Tip na dovolenou (S05E16)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)
Leap Year (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
...To Change the Things I Can (S04E22)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Úterý smažených nočků (S04E15)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hra na vraždu (S09E21)
2010 Backwash (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Ďábel na oltáři (S05E14)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
2008 Chirurgové (TV seriál)
V půlnoční hodině (S05E09)
Médium (TV seriál)
Car Trouble (S04E14)
2007 Big Shots (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Demokracie (S03E18)
Devět manželek (S03E12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Padouchové (S10E16)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
Západní křídlo (TV seriál)
Tomorrow (S07E22)
Institutional Memory (S07E21)
The Last Hurrah (S07E20)
další epizody (13)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
The Wedding (S07E09)
Undecideds (S07E08)
The Al Smith Dinner (S07E06)
další epizody (18)
2004 Západní křídlo (TV seriál)
Impact Winter (S06E09)
In the Room (S06E08)
A Change is Gonna Come (S06E07)
další epizody (22)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Shutdown (S05E08)
Separation of Powers (S05E07)
další epizody (21)
2002 Imagine That (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Holy Night (S04E11)
Arctic Radar (S04E10)
Swiss Diplomacy (S04E09)
další epizody (6)
1998 Studio sport (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
We Have Cleared the Tower (E03)

Dokumentární

2018 Up to Snuff

TV pořady

2016 Match Game (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace