Reklama

Reklama

Do starého domu na italském venkově přijíždí zdravotní sestra na pomoc chlapci, kterého pronásledují zlé síly. (oficiální text distributora)

Recenze (34)

kaylin 

všechny recenze uživatele

V konečném důsledku je to vlastně takový dojemný, romantický, lehce erotický thriller, který se místy dokonce i snaží naznačit, že to má lehce hororovou atmosféru, ale to opravdu jen místy a opravdu jen lehce. Kamera nám chce říct, že Emilia Clarke je strašně zajímavá, ale tady prostě není. Až na to obnažení. A to je dost málo, ne? To dělá i jinde. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní drama s mírně hororovou atmosférou stojící především na Emilii Clarke a krásných exteriérech prastarého venkovského sídla. Scénář je hodně předvídatelný a od první scény s klavírem jsem tušil, jak bude zhruba vypadat finální scéna. A nemýlil jsem se. Dobrá žánrovka, která fandy slow-paced napínáků potěší, ale zároveň nepřináší nic moc objevného. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hezký vizuál, ale to je tak vše. Atmosféra je tu víceméně nulová, tempo zběsile pomalé a postrádal jsem trochu víc té duchařiny. Jasně, melodramatický koncept předem zavrhuje nějaké strašidelné reje, ale dítě s uchem na zdi mi prostě nestačí. A nesedlo mi to ani herecky. Csokas s klukem sice ještě jakž takž ušli, ale Emilia Clarke byla špatná od prvních záběrů a i tady potvrdila, že se jí mimo GoT zatím moc nedaří. 25% ()

MiaMahoney 

všechny recenze uživatele

Pokud zrovna Kalisi necvičí draky, dělá psychovložku někde v Taliánsku. Bohužel jsem na její terapii konstantně zaspávala (nebo to byla hypnoterapie?), jelikož něco tak nezáživného a neodsejpajícího jsem už dlouho nezažila. No prostě nuda k uzoufání, ze které si pamatuju jen sekvence: těžká víčka - psychoKalisi nahání synka po ponurém domě - těžká víčka - synek nepromluvil - ještě těžší víčka - psychoKalisi stále náhání fakana - černočerná tma - parchant stále mlčí - ještě delší černočerná tma - KURVA HLASITÝ ZVUK - hercna v prdeli - psychoKalisi stále nahání synka a ten stále zarputile drží bobříka mlčení... Lidi, tohle mi nedělejte a pokud chcete točit mysteriózní filmy, tak by nejvetším mystériem rozhodně nemělo být, zda se probudím stále ještě v průběhu filmu nebo až po jeho skončení. 1 za jakštakš atmosféru a vcelku solidně hrající Kalisi. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, tento film som si pustil hlavne kvôli E. Clarke, ktorú poznám predovšetkým z Hry o tróny. A to je zároveň asi tak jediné výrazné pozitívum, ktoré sa dá o filme povedať. Príbeh sám o sebe bol málo pútavý, mysteriózna atmosféra vzhľadom na výborné exteriéry priam až trestuhodne slabá a ostatní herci hrali dosť biedne. Hlavne ten chlapcov otec, to bolo čo? Po hereckej stránke niečo tak toporné sa vidí len zriedka. Jediné čo sa mi ešte páčilo bola kamera a slušná výprava. No skrátka šikovnejší režisér by z námetu, prostredia a atmosféry dokázal vyťažiť podstatne viac. Priemer s odretými ušami a privretými očami. 50/100 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama