Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komediálně laděný film ze života německých stoupenců Osha. Autobiografický příběh scénáristky a jejího bratra, kteří vyrůstali v Oshově komunitě nedaleko Mnichova. Ve filmu zachycují své vzpomínky z dětství. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Mona07 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, kam film zařadit, každopádně se diametrálně lišil od mých očekávání. Mísí se tu komedie s dramatem - smích s pláčem. Dlouho mě film takhle nevtáhl do sebe. Bylo to překvapivé, kýčovité, vážné, meditační, ujeté, smutné, nepochopitelné, zábavné, sektářské, trapné, dobře zahrané, povrchní i hluboké. A jestli je to to opravdu autobiografické.... tak je to opravdu mazec... "Dítě může mít v komuně dvacet, sto, tisíc rodičů!" Ale proč, když to dítě v podstatě nikoho nezajímá a je osamělé. On v podstatě stačí jeden, co se "stará". ()

JohnBruk 

všechny recenze uživatele

Střet dvou světů, představ, dogmat a z toho vznikající jiskření je vždy zajímavé téma. Zvlášť když je psané životem. Prostředí komunit "oshovské tantry" je hodně výživné. Z letmého (osobního kontaktu) musím říct, že i inspirativní... Hezký hřejivý film... ps : dodatek, pokud se Vám film líbil koukněte určitě na : Tohle je náš svět ()

Reklama

io. 

všechny recenze uživatele

Naprosto mě celá ta věc uchvátila. Nemyslel jsem si, že mně takhle dostane nějaký německý film. Skvělé buddhisticko-hinduistické téma, svižný děj, ani chvilku nuda, absurdní vyvrcholení situací ... vzhledem k tomu, že jde o autobiografii, je to teda pořádný úlet. Hodně mně to pobavilo a guru Paravan u mě získal absolutních 5 hvězd! ()

CountessSuza 

všechny recenze uživatele

Ta poslední hvězda je za přesah, který do toho autorka vložila. Vůbec se nedivím, že dnes žije se svou rodinou naprosto odlišný život a v tomto případě se vůbec nebojím napsat, že normální. Taková pakárna, která s hloubkou skutečného duchovního, svobodomyslného života už nemá co dělat, dokáže poznamenat. ()

Johanita 

všechny recenze uživatele

Příběh je inspirovaný skutečným příběhem. Autorka scénáře je v podstatě hlavní hrdinka, čili jde o vtipnou, něžnou a zároveň nemilosrdně upřímnou výpověď o životě v komunitě Osho... pro všechny, které kdy zajímalo, jaké to asi je a jaké by to mohlo být... Vyprávění z pohledu dítěte mám ráda a tady se to obzvláště povedlo. Momenty k zamyšlení bravurně střídají ty absurdní a vtipné. Nadsázka je skvěle vybalancovaná a děj se nikde nezasekává. Na film se určitě podívám ještě jednou... ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama